Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: kalat (19.2.–19.3.)

Tämän kesän ihanin ajankohta on heinäkuun alkupuolisko. Silloin elämä soljuu ja voit unohtaa kaikki huolet ja murheet.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: Ulla Sainio

Romanttinen ja unenomainen ovat ne sanat, jotka kuvaavat parhaiten kalojen kesätunnelmaa.

Oman merkkisi hallitsija Neptunus, tuo unennäkijöiden, visionäärien, taiteilijoiden ja maailmanparantajien oma planeetta, pysähtyy maasta katsottuna kiertoradallaan, ja sitä pidetään siksi erityisen painokkaana ja energialtaan voimakkaana tällaisena aikana.

Kesän haasteet

Vaikka kesäkuussa on merkkisi kannalta hieman haastavia kuvioita, pysähtynyt Neptunus kietoo sinut lempeään vaaleanpunaiseen usvaan, joka parhaimmillaan voi olla herkkyyttä, empatiaa ja haltioitumista elämän kauneuden edessä. Varjopuolena tälle on taipumus itsepetokseen ja todellisuuden pakenemiseen keinolla millä hyvänsä.

Kesän parhaat hetket

Tämän kesän ihanin ajankohta kannaltasi on heinäkuun alkupuolisko, jolloin elämä soljuu ja tuuli suhisee lehvistöissä niin, että voit unohtaa kaikki huolet ja murheet.

Toinen suotuisa vaihe on elokuun loppupuoli, joka on tunnelmaltaan aktivoiva ja innostava. Saatat huomata uudenlaisen energian virtaavan suonissasi ja halu liikkua tai tehdä jotain konkreettista, kuten aloittaa uusi harrastus tai osallistua jollekin kurssille, voi tuntua suorastaan vastustamattoman houkuttelevalta.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X