Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Apina

Teksti:
Anna.fi

Nokkela Apina on varsinainen seuraeläin. Hänet tunnetaan loistavista keskustelutaidoistaan. Apina on utelias ja levoton luonne, joka ei haluaisi pysyä hetkeäkään paikoillaan.

Apina
Kiinalainen nimi Hou, symboloi mielikuvitusta
Planeetta Venus
Elementti Metalli
Kuukausi Elokuu
Onnenkivi Peridootti
Onnenkukka Krysanteemi
Onnenvärit Valkoinen, kultainen, sininen
Onnennumerot 1, 7, 8
Perusvoima Jang
Länsimainen vertailukohde Leijona
Tuntihallitsija 15.00–17.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Apinan ajatukset juoksevat vikkelään ja hän käyttää nopeaa älyään hyväksi myös ihmissuhteissa. Tämä voi johtaa jopa juonitteluun. Apina ei ole empaattinen eikä hän osaa aistia muiden tuntemuksia. Hän saattaakin aiheuttaa ongelmatilanteita pelkästään viihdyttääkseen itseään, eikä ymmärrä, jos joku ottaa siitä nokkiinsa. Apina keskittyy mieluummin pilkun viilaamiseen kuin suuriin kokonaisuuksiin ja siksi hän ei aina ole kovin aikaansaava. Apina saattaa kompastua omaan nokkeluuteensa, sillä hän nostaa itsensä jalustalle ja aliarvioi muita. Hän on hyvä hämäämään jopa itseään paljon voimakkaampia merkkejä, kuten Lohikäärmettä ja Tiikeriä.

Apina pärjää työelämässä hyvin, sillä hän on nopea oppimaan ja sopeutuu helposti uuteen ympäristöön. Hänen uransa on usein alasta riippumatta menestyksekäs. Apina nauttii täydellisyydentavoittelusta ja ylellisyyksistä. Hän on mielellään huomion keskipisteenä, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Apina kaipaa vapautta ja tarvitsee jatkuvaa stimulaatiota pitääkseen itsensä virkeänä. Apinan lapsuusaika on onnellista, mutta aikuisuus tuo mukanaan sekavuutta ja haasteita. Iän myötä Apinan elämä arkistuu ja yksinkertaistuu.

Terveys Apina ei halua haaskata aikaa sairastamiseen ja pitää itsensä aktiivisena. Häneen eivät flunssa-aallot iske. Jos Apina sairastuu, liittyy se yleensä verenkiertoon tai hermostoon.
Hyviä ominaisuuksia Leikkimielisyys, joustavuus, innostuneisuus
Huonoja ominaisuuksia Laiskuus, epäluuloisuus, ylimielisyys
Sopivia ammatteja Tiedemies, journalisti, elokuvaohjaaja, insinööri, pörssimeklari

Rakkaus

Apina etsii kaltaistaan kumppania, joka pystyy tarjoamaan hänen elämäänsä riittävästi jännitystä. Apinaa pidetään eläinmerkeistä kevytkenkäisimpänä. Jatkuva jännityksenkaipuu johtaa helposti lyhytkestoisiin suhteisiin, sillä Apina nauttii uutuudenviehätyksestä. Apina näkee ihmissuhteet jatkuvana pelinä eikä tahdo asettua aloilleen. Hurmatessaan toista Apina ei epäröi käyttää hyväkseen manipulaatiota tai juonittelua.

Vakiintuneen ihmissuhteen säilyttäminen on Apinalle hyvin vaikeaa, mutta jos hän onnistuu tässä, on suhde taatusti jännittävä molemmille osapuolille. Apina on hyvin romanttinen ja yllätyksellinen kumppani ja hänen seuransa on aina viihdyttävää. Hänen huumorintajunsa kantaa pitkälle hankalissakin ihmissuhteissa. Apina tarvitsee avoimen ja kevytmielisen kumppanin. Apinan on vaikea ymmärtää liiallista tunteellisuutta ja hän haluaa pitää suhteensa kepeänä ja viihdyttävänä.

Yhteensopivuus

Rotta, Koira, Lohikäärme ja Sika ovat Apinalle parhaiten sopivia kumppaneita. Kahden Apinan välinen suhde on leikkisä ja viidyttävä. Hevosen kanssa ystävyys toimii romantiikkaa paremmin.

Vuohi ja Apina ovat merkkeinä hyvin erilaisia, mutta tämä voi tuoda kipinää heidän suhteeseensa. Käärme ja Apina tulevat hyvin toimeen älyllisellä tasolla, mutta kateus voi asettua suhteen esteeksi. Tiikeri ja Kukko suhtautuvat Apinaan epäilevästi, ja hänen tulee kohdella näitä merkkejä kunnioituksella välttyäkseen ongelmilta.

Kuuluisia Apinoita

Leonardo da Vinci, Charles Dickens, Celine Dion, Tom Hanks, Will Smith, Halle Berry, Christina Aguilera, Diana Ross, Elizabeth Taylor, Owen Wilson, Daniel Craig, Mick Jagger, Julius Caesar, Bette Davis, Eleanor Roosevelt, Gisele Bündchen, Nick Carter, Patricia Arquette, Christina Ricci, Demi Lovato, Miley Cyrus, Nick Jonas, Selena Gomez

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Apina
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X