Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 9/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Syyskuussa kannattaa lähteä toteuttamaan jokaista mielessä välkehtivää ideaa tai suunnitelmaa täydellä höyryllä, sillä Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen rakentama kultainen kolmio Jupiterille ja Plutolle palvelee kaikkea mahdollista uudistumista vahvalla kosmisella myötätuulella. Moni aloittaa opiskelun tai uuden harrastuksen juuri syyskuussa ja tänä vuonna suosittelen oman innostuksen seuraamista vielä paljon lämpimämmin, sillä mikä tahansa aikaisemmasta poikkeava tekeminen vie elämääsi mahtavalla tavalla eteenpäin.

Positiivinen tunnelma värittää melko varmasti myös talouselämän tunnelmia jotka kohdistuvat uusiin hankkeisiin tai toimintaansa luovalla tavalla kehittäviin yrityksiin. Mikään varsinainen nousukausi ei tästä vielä käynnisty, mutta kannattaa seurata mitkä yritykset pysyvät kartalla ja mitkä juuttuvat omaan syöksykierteeseensä.

Syyskuun loppupuolella alkukuuta riemastuttava Venus tulee neliöön Pluton kanssa ja oppositioon Uranukselle. Tiedossa on kiihkeitä romansseja ja keskinäisiä selvittelyitä, jotka nostavat parisuhteen mielekkyyden tarkemman tarkastelun kohteeksi. Kasvava tyytymättömyys kumppania kohtaan on aina merkki oman elämän tarkoituksettomuudesta, johon vain sinä voit vaikuttaa. Nyt on hieno aika selvittää, mikä tässä elämässä on sinulle tärkeää ja mikä ei.

Riippumattomuus ja vapaus nousevat avainkysymyksiksi tunne-elämän sektorilla ja vahvoilla ovat kaikki ne , jotka pystyvät antamaan omalle kumppanilleen sopivasti liikkumatilaa ja pyyteetöntä tukea heidän vahvasti uudistuvalle arvomaailmalleen.

Ahdistava olotila kohdistuu entistä raskaampana niihin, jotka eivät ole valmiita näkemään tätä aikaa mahdollisuutena oman elämänsä uudistumiseen työpaikan vaihtumisen, työttömyyden, eläkkeelle jäämisen tai jonkun muun syyn vuoksi. Ahdistus on sisäinen oppaamme, joka auttaa meitä löytämään uutta suuntaa elämällemme. Juuri nyt tuo työkalu on tavallista tehokkaammassa käytössä.

Oinas

Syyskuun vahvat planeettakuviot eivät ole sinulle parhaassa mahdollisessa kulmassa, mutta silti niiden sanoma on täysin yksiselitteinen. Jotain on päästävä tekemään hinnalla millä hyvänsä. Levottomuus ja aggressiivinen asenne omaa elämääsi rajoittavia tekijöitä kohtaan on pystyttävä kohdistamaan johonkin sinua kiinnostavaan tekemiseen. Tämä on mahdollista vain tiedostamalla mahdollisimman rehellisesti, mitä todella haluat tehdä ja missä taas koet turhautuvasi tavallista enemmän. Kuun lopulla turhautuminen kohdistuu rakkauselämäsi kuvioihin, joihin voit vaikuttaa vain omilla ratkaisuillasi. Toista et pysty muuttamaan mieleiseksesi.

Härkä

Syyskuu on yksi loistavimmista mahdollisuuksista rakentaa omaa elämääsi juuri haluamaasi suuntaan, sillä Jupiter perääntyy merkissäsi kolmiossa Plutoon, Venukseen, Aurinkoon ja Merkuriukseen. Jokainen positiivisen innostuksen vallassa käynnistämäsi uudistus tulee etenemään uskomattomalla vauhdilla koko syyskuun ajan. Vanhoja malleja ja rutiineita kannattaa puskea hajalle mieluummin tietoisesti kuin tiedostamatta. Muiden reaktioista ei kannata suuremmin välittää, sillä vain harvalla on samaa energiaa käytössään ja sehän herättää kaunaa ja kateutta. Muutosvoiman avaimet ovat sinulla. Käytä niitä.

Kaksoset

Vaikka kultaisen kolmion energiat eivät osu suoraan merkkiisi, olet silti yksi tämän kuun aktiivisimmin uudistuvista merkeistä Vestan ja Saturnuksen kolmioista johtuen. Mikäli sinulla on mieltäsi kutkuttavia ideoita vireillä, niin pistä ihmeessä tuulemaan. Mitään astrologisesti pakottavaa tai painostavaa energiaa ei ole olemassa ja siksi on olemassa suuri vaara, että moni Kaksonen jättää mahdollisuutensa käyttämättä. On niin paljon helpompaa olla tekemättä ratkaisevia päätöksiä ja pitäytyä omalla mukavuusalueella, kuin ottaa vastuu omasta elämästä ja tehdä vaikeita ratkaisuja, joita muut eivät tule ensinäkymältä hyväksymään.

Rapu

Ravun tunteelliselle ja huolehtivalle luonteelle tyypillinen velvoitteiden kerääminen käy jälleen mahdolliseksi, kun kesään kuuluneet paineet hellittävät otettaan ja saat hiukan lisää aikaa itsellesi. Varo kuitenkin täyttämästä kalenteriasi liian tiukkaan, sillä Pluton ja Uranuksen neliö paukuttaa yllättäviä haasteita eteesi sellaisella vauhdilla, että et kuitenkaan pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisit. Lähes päivittäin toistuvat väsymyspiikit kuuluvat edelleen opastavina elementteinä elämääsi ja niiden aikana kannattaa ottaa pieni lepohetki jos suinkin mahdollista. Nopeasti rytmittyvä elämä kuluttaa paljon energiaa

Leijona

Onneksi olkoon. Olet selvinnyt perääntyvän Merkuriuksen haasteesta ja elämä alkaa yllättäen sujua paljon vaivattomammin. Pieni alkukuun hermostuneisuus on pikemminkin malttamattomuutta juuri ennen Marsin saapumista merkkiisi ja samalla kolmio-asemaan Uranuksen kanssa. Voit kaivaa lähtökuopat valmiiksi heti kuun alkupuolella, sillä lähtölaukaus saattaa kajahtaa milloin tahansa. Vapauta itsesi vahoista rutiineista ja varaa aikaa uusien, täysin yllättävien juttujen toteuttamiseen Olet hyvin kekseliäs ja innovatiivinen, eikä kukaan pysty pysäyttämään sinua, kunhan vain pidät itsesi liikkeellä.

Neitsyt

Kultaisen kolmion energiat osuvat merkkiisi syyskuun alkupuolella  ja aivosi pelaavat korkeapaineella riippumatta siitä, onko niille jotain järkevää tekemistä tai ei. Siksi on tärkeää, että otat uusia haasteita vastaan sitä mukaa kun niitä ilmaantuu. Mitä enemmän olet liikekannalla ja aktiivinen ottamaan vastaan uusia mahdollisuuksia, sitä virkeämmältä olosi tuntuu ja sitä enemmän saat näkyvää jälkeä aikaiseksi kaikilla sinua kiinnostavilla alueilla. Kaikki turhat velvoitteet saavat veresi kiehumaan tyytymättömyytesi kohoamaan huippulukemiin. Nyt kannattaa nauttia tekemisestä ja valita vain innostavat jutut työlistalle.

Vaaka

Vaakojen syyskuu on yksi haasteellisimmista, sillä elämä tuntuu pysähtyvän täysin paikoilleen ilman pienintäkään näkyvää syytä. Pysähtymisen tunne on kuitenkin pelkkää harhaa, sillä tällaisena aikana havaitset tulossa olevan muutoksen muita aikaisemmin. Syyskuun muutokset kohdistuvat rakkauselämään Venuksen saapuessa merkkiisi heti puolenkuun jälkeen. Venuksen oppositio Uranukselle enteilee yllättäviä kohtaamisia ja elämyksiä jokaiselle rohkeasti ja ennakkoluulottomasti elävälle Vaa’alle. Nyt voit heittää punnukset menemään, sillä puntarointiin ei ole aikaa, jos haluat jatkaa menestyjien maailmassa.

Skorpioni

Skorpionin intensiivinen alkusyksy rauhoittuu huomattavasti syyskuun puolelle tultaessa ja vauhtisi riippuu siitä, mitä elokuussa sait liikkeelle. Marsin kolmio takaa energisyyden kaikissa aktiivisuutta vaativissa tilanteissa, mutta turbonappula on piilotettu sinun silmiltäsi. Vauhdin sijasta sinulla on nyt näkemystä ja oivallusta ratkaisevien päätösten tekemiseen niin työelämässä kuin perhekuvioissa. Henkinen tietoisuutesi on vastaanottavassa tilassa ja olet valmis kohtaamaan opettajia ja parantajia erilaisilla kursseilla tai tapahtumissa. Myös omat parantajan lahjasi saattavat aktivoitua syyskuun kuluessa.

Jousimies

Venus aktivoituu syyskuussa Uranuksen uudistaviin ja vapauttaviin energioihin syyskuun puolessa välissä, mutta sinä et millään tahtoisi malttaa odottaa oikeaa hetkeä. Maltti on kuitenkin valttia, sillä vasta syyskuun puolivälin jälkeen olet henkisesti valmis kaipaamiisi nopeisiin ja tehokkaisiin käännöksiin elämässäsi. Kaikenlainen hauskanpito saa sinut pysymään oikealla reitillä ja kohtaamaan ratkaisevia rakkauselämän ilmiöitä. Tunteiden maailmaan kannattaa loikata ennakkoluulottomalla mielellä ja omasta vapaudesta kiinni pitäen. Vain sinä voit löytää oman elämäsi arvokkaimmat asiat välittömästä ympäristöstäsi.

Kauris

Kauriin elämässä tämä syyskuu vapauttaa paljon luovaa energiaa sinulle tärkeiden konkreettisten muutosten tekemiseen. Elokuun jähmeydestä kannattaa irrottautua tietoisella asenteella omia mahdollisuuksia kohtaan. Jokainen uusi aloitus ja ratkaisu vaatii tavallista suurempaa itsenäisyyttä, sillä kristallinkirkas tajuntasi opastaa tekemään tavallisesta poikkeavia päätöksiä, jotka tulevat osoittautumaan erittäin menestyksellisiksi. Älä anna muiden arvioinnin ja arvostelun harhauttaa sinua valitsemaltasi polulta, sillä vain sinä pystyt nyt näkemään riittävän terävästi uudistusta vaativiin tilanteisiin.

Vesimies

Syyskuu käynnistää hyvin energisen ja tehokkaan jakson elämässäsi, jonka voit hyödyntää toteuttamalla yhden tai useampia konkreettisia haaveitasi. Vestan ja Saturnuksen kolmio liittyy usein kotiin ja aina läheisiin lämpimiin ihmissuhteisiin. Elämäsi olosuhteiden uudistaminen on kosmisessa myötätuulessa ja pystyt parhaiten hyödyntämään tätä jaksoa rakentamalla jokapäiväisestä elämästäsi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Lämpimän läheisyyden lisäksi tämä jakso sisältää suuren mahdollisuuden myös tuliseen ihastumiseen tai elämää suuremman rakkaudentunteen kokemiseen.

Kalat

Kalojen merkissä syntyneenä pääset nyt syyskuussa nauttimaan tavallisesta poikkeavasta yhteenkuuluvuuden tunteesta perheesi ja läheistesi kanssa. Pystyt katsomaan asioita läheistesi näkökulmasta ja yhdistämään omat muutostarpeesi rakentavalla tavalla koko perhettä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Joitakin vanhoja käsittelemättä jääneitä tunneasioita nousee pintaan näiden ihanien uudistusten yhteydessä ja ne kannattaa käsitellä rakentavassa hengessä. Kodin remontoiminen tai uudelleen sisustaminen herättää nyt vahvoja intohimoja, jotka kannattaa toteuttaa jopa hetken mielijohteesta mahdollisimman pitkälle.

Astro.fi

X