Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 19.3.

19.3.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tämä viikko on parantumisen ja parantamisen viikko. Maailmaa voi parantaa vain parantamalla omaa elämäänsä.Tällä viikolla riittää monenlaisia haasteita meille kaikille ja siksi on hyvä asennoitua heti tästä maanantaista lukien pitämään huolta itsestä ja omista asioista. Silloin pystyy tarvittaessa auttamaan muitakin.

Oinas

Sisäinen oppaasi on tänään hereillä ja saat mahdollisuuden tehdä henkisen kehityksesi kannalta ratkaisevia ja sitovia periaatepäätöksiä. Älä anna minkään tai kenenkään tulla sinun ja alitajuntasi väliin. Tee kaikki päätöksesi itsenäisesti ja aiheellista tyytyväisyyttä tuntien.

Härkä

Tänään tunnistat ja pystyt ottamaan vastaan suuria oivalluksia, jotka tukevat henkisten päämääriesi toteutumista. Uskalla valita suuntasi. Henkiset opettajasi ovat nyt liikkeellä. Kuuntele sielusi kutsua jollekin luennolle tai henkiseen tapahtumaan.

Kaksoset

Huomaa millainen on vointisi tänään. Väsymys ja sairaus ovat usein merkkejä asioista, jotka estävät sinua kulkemasta omaa polkuasi. Parasta lääkettä on kunnollinen lepo ja riittävä yöuni. Niiden jälkeen kaikki on paljon selvempää.

Rapu

Tunnet tänään hyvin selvästi mihin suuntaan haluat ohjata henkistä kehitystäsi ja mitkä asiat nykyisessä elämässäsi tukevat tätä suuntaa. Kun tunnet hyvän olon ja valoisan tunnelman jossakin, niin tiedät tulleesi oikeaan paikkaan ja oikeiden ihmisten luo.

Leijona

Jos tunnet voimakasta sisäistä ahdistusta jotakin asiaa tai ihmistä kohtaan niin koeta selvittää itsellesi mitä sinä haluaisit nyt muuttaa. Sisäinen haavoittunut parantajasi on hereillä ahdistuksen viittaan kätkeytyneenä. Sinulla on valta muuttaa tilanne haluamaasi muotoon juuri nyt.

Neitsyt

Koet tänään hyvin raskaina ja ahdistavina sellaiset asiat ja ihmiset, jotka selvästi estävät sinua toteuttamasta elämäsi henkistä tarkoitusta. Kipu ohjaa sinua tekemään pakolliset päätökset, jotta saat elämäsi jälleen omiin käsiisi.

Vaaka

Ellei elämäsi kulje joiltakin osin oikeaan suuntaan niin koet sen tänään raskaana väsymyksenä ja ahdistuksena. Löydä syy ahdistukseen ja tunnelma helpottaa heti ratkaisevasti. Syyn löydyttyä tiedät, mistä olet luopumassa tällä hetkellä. Uskalla vapauttaa itsesi.

Skorpioni

Näet tänään kirkkaasti eteesi ja tiedät mitä haluat tehdä elämälläsi. Kirjaa vaikka ylös tämän päivän oivalluksia. Ne ovat todella tärkeitä. Voit tehdä näistä muistiinpanoista vaikkapa huoneentaulun itsellesi. Huomaat rakentaneesi itsellesi aidon ja innostavan päämäärän.

Jousimies

Tänään saat tavalla tai toisella sisäisen varmuuden asioista , jotka estävät sinua toteuttamasta omaa elämän tehtävääsi. On aika toimia, ja jättää kokonaan pois elämästäsi joku sellainen asia, josta on tullut sinulle enemmin tapa ja tottumus kuin väline päämääräsi toteuttamiseen.

Kauris

Viisaita sanoja ja ajatuksia virtaa tänään ajatuksiisi ja tietoisuuteesi. Ota ne suuntaviivoiksesi tulevalle vuodelle, sillä niissä on ideaa enemmän kuin osaisit etukäteen aavistaa. Käytä sisäistä viisautta hyväksesi ja uskalla hakeutua sellaiseen asemaan, joka sinua juuri nyt kutsuu.

Vesimies

Ota tänään muutama minuutti aikaa itsellesi ja selvitä mitä sinä todella haluat tehdä tulevan vuoden aikana omalla elämälläsi. Tulet tosiaan tekemään juuri sen mitä ajattelet. Kannattaa siis olla tarkka ajatuksissaan. Ne kun toteutuvat aina ja todella tarkasti.

Kalat

Kohtaat tänään henkisen kasvusi kannalta kannustavia asioita ja ihmisiä. Oivallat jotain hyvin merkittävää oman elämäsi tarkoituksesta. Mahdollisesti kohtaat myös henkisen opettajasi tavalla tai toisella. Hänellä on sinulle arvokas neuvo, jota sietää kuunnella.

Lue myös: