Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.–17.11.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluaisit kovasti ratkaista jotakin, mutta se ei taida onnistua. Toiset vaikuttavat olevan eri mieltä lähes kaikesta. Kohtaat vastustusta kaikilla rintamilla, mutta peli ei ole vielä menetetty. Anna toisille vähän liikkumavaraa, niin voit onnistua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Voi olla vaikeaa antaa toiselle uutta mahdollisuutta aiemman loukkauksen tai arvostelun vuoksi. Sinun pitäisi kuitenkin unohtaa menneet ja antaa anteeksi, jotta pääsisitte eteenpäin. Et kadu sitä.

Kauris 21.12.–19.1.

On aika puntaroida arvoja sosiaalisissa suhteissasi. Haluaisit ehkä syventää tiettyä ystävyyssuhdetta, mutta jotkut mielipiteenne eivät käy yksiin. Joudut luultavasti tarkistamaan kantaasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Yrität kenties miellyttää kaikkia, eikä se johda mihinkään. Paineesi tuntuvat vain kasvavan. Mieti, millainen toimintatapa sopisi sinulle parhaiten. Älä tunne syyllisyyttä, jos asetat itsesi etusijalle.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on aika päästää irti rajoituksista, jotka ovat pidätelleet sinua. Ole seikkailunhaluinen ja tutki uusia mahdollisuuksia. Tämän oivalluksen myötä vapaudut menneisyyden kahleista.

Oinas 20.3.–19.4.

Jos jokin ei tunnu toimivan, päästä siitä irti. Saatat itsepäisesti uhrata kaiken aikasi johonkin hankkeeseen, vaikka syvällä sisimmässäsi tiedät, ettei se tule onnistumaan. Keskity asioihin, jotka ovat kannattavia ja tuovat iloa elämääsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Koeta saada kaikki keskeneräiset työt valmiiksi mahdollisimman pian. Kun saat asiat kuntoon, huomaat intosi ja energiatasosi nousevan. Jos olet luvannut jotain, pidä sanoistasi kiinni. Viikonloppuna romanttinen puolesi pääsee esiin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pystyt keskittymään sinulle tärkeisiin asioi­hin aiempaa helpommin. Toiset ihmiset voivat kuitenkin häiritä työtäsi. Tee selväksi, ettei se käy päinsä. Puolusta omia rajojasi, sillä liika kiltteys voi tulla kalliiksi. Ole ystävällinen, mutta luja.

Rapu 21.6.–22.7.

Viehätysvoimasi herää eloon, ja sinusta tuntuu aiempaa helpommalta kiinnittää tietyn henkilön huomio puoleesi. Jokin entinen suhde saattaa kuitenkin vielä vaikuttaa sinuun. Ratkaise ongelma, jotta pystyt keskittymään uuteen.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla voi olla vaikeuksia saada eräs vakuuttuneeksi ideastasi. Voit joutua käyttämään kaiken suostuttelutaitosi saadaksesi aikaan kompromissin. Jos saat hänet ymmärtämään, että kyseessä on myös hänen etunsa, sinulla on toivoa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Painit tärkeiden asioiden parissa, mutta saadaksesi jotain aikaiseksi sinun pitää olla joustavampi. Jos olet valmis sopeutumaan olosuhteisiin, on sinun helpompi toteuttaa suunnitelmiasi. Älä ajelehdi, vaan ennakoi ajoissa tulevaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat kovasti haluta jotakin tai jotakuta, mutta tiellesi kasautuu esteitä. Se turhauttaa, mutta ole kärsivällinen. Voi olla mahdollista, ettet silti löydä kaipaamasi tyydytystä. Pystyt kuitenkin auttamaan toisia ja olemaan heille valonlähde pimeässä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X