Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 31.12.−13.1.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Kauris 21.12. –19.1.

Energiatasosi ja motivaatiosi ovat noususuunnassa. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähestyä sydäntäsi lähellä olevia maaleja. Kotielämässä on tiettyä jännittyneisyyttä, mutta empaattinen ote auttaa ratkaisemaan tilanteen kaikkien kannalta sopuisasti.

Vesimies 20.1.-18.2.

Sinulla voi olla erilaisia toiveita, mutta myös jonkinlaista varautuneisuutta alkavaa vuotta kohtaan. Tasapainoinen näkökulma voi tehdä tästä ajasta sinulle erittäin suotuisan, ja saat paljon aikaiseksi. Löydät samalla ratkaisuja avoinna olleisiin kysymyksiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakso on sosiaalisesti menestyksekäs, ja sitä leimaa ystävällinen ilmapiiri ja lupaavat kohtaamiset. Tietyt asiat tosin vaativat vielä syvempää käsittelyä, jotta voit aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä jaksolla korostuvat urasuunnitelmat ja tietynlainen vastuuntunto. Saatat tuntea joskus, että olisit jotenkin jumissa, mikä on turhauttavaa. Onneksi pystyt rauhoittumaan etkä ota asioita aina niin vakavasti. Yllättävä soitto tai viesti ilahduttaa mieltäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Tuntuuko siltä, että menisit yhden askeleen eteenpäin ja kaksi taakse? Älä hermostu tai yritä väkisin löytää ratkaisua. Kaikki selviää nyt parhaiten itsestään, ja kunnianhimon kasvaessa näet asiat helpommin. Askel taaksepäin auttaa löytämään oikean perspektiivin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet innokas pääsemään tietyn asian ytimeen, jotta voisit ratkaista sen lopullisesti. Saatat olla epävarma, pitäisikö sinun mennä eteenpäin kohti uusia mahdollisuuksia vai pysytellä nykyisessä tilanteessa. Anna intuition auttaa päätöksenteossa.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet varovaisen optimistinen työelämään liittyvän idean tai raha-asioiden suhteen ja pystyt tutkimaan asiaa rauhassa. Ihmissuhteet korostuvat, ja nyt on loistava aika keskittyä niiden vaalimiseen. Anna erilaisten jännitteiden sulaa ja nauti toisten seurasta.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko epävarma, mitä mieltä olet eräästä ihmisestä? Älä anna tämän estää sinua tutustumasta häneen tarkemmin, sillä hänestä voi tulla tulevaisuudessa tärkeä osa elämääsi. Vältä kuitenkin keskustelunaiheita, jotka voisivat herättää eripuraa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt kannattaisi miettiä omia rutiineja ja tehdä isoja päätöksiä. Olet oikeassa tähdätessäsi korkealle, mutta käytännöllisellä otteella voisit menestyä varmemmin tulevaisuudessa. Jakso vaikuttaa lupaavalta, ja pääset kaikin puolin rentoutumaan ja nauttimaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Epäilyttääkö jokin luova ideasi? Jatka kuitenkin eteenpäin, sillä ajan myötä huomaat omat lahjasi. Se kasvattaa itseluottamustasi. Tarvitset diplomaattisia taitoja selvittääksesi kotona heränneen jännitteen ja luodaksesi rauhallisen ilmapiirin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinulla voi olla joitakin suurisuuntaisia ajatuksia kotielämän suhteen, mutta pienillä askelilla eteneminen on paljon helpompaa, ja lopulta olet tyytyväisempi tulokseen. Kireä tilanne voi ratketa itsestään, mikä on kaikkien kannalta helpottavaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pohdi tavoitteita, joita haluat asettaa alkavalle vuodelle. Ole varovainen rahan suhteen, sillä jos et ole tehnyt itsellesi budjettia, saatat innostua tuhlaamaan liikaa. Venus merkissäsi tekee jaksosta kuitenkin ikimuistoisen ja nautittavan.

X