Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.–13.4.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Oinas 20.3.–19.4.

Pystyt keskittymään ja saat asioita aikaiseksi, vaikka kohtaisit pieniä vastoinkäymisiä. Samalla olet hyvin tietoinen toisten tarpeista ja suhtaudut niihin vakavasti. Pyri välttämään mahdollisuuksien mukaan ristiriitoja työelämässä.

Härkä 20.4.–20.5.

Koeta ottaa rauhallisesti ja hoitaa keskeneräiset asiat loppuun. Haluaisit saada erääseen suunnitelmaasi vauhtia. Hankkeen perusteellinen kartoitus voisi auttaa. Haluatko jakaa jotain itsestäsi? Loppujaksosta olet erityisen ilmaisuvoimainen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kiinnostut eräästä mahdollisuudesta, mutta matkaan voi ilmestyä mutkia. Jos asia merkitsee sinulle paljon, se on kaiken ylimääräisen työn arvoista. Tuntuuko jostain asiasta puhuminen vaikealta? Jakson lopulla saat voimia tarttua härkää sarvista.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet saattanut välttää jotain kiusallista aihetta, mutta nyt sisäinen paine toimii katalysaattorina ja tunnet tarvetta asian selvittämiseen. Sosiaalinen elämäsi piristyy, joten ota rennosti ja nauti elämästä.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis uusiin seikkailuihin, mutta haluaisit jakaa tunteen toisten kanssa. Voit joutua tekemään kovasti töitä ylipuhuaksesi heidät. Onneksi heidän käytännönläheinen palautteensa hillitsee epärealistisia odotuksiasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työelämä sujuu varsin mallikkaasti, jos haluat tehdä lujasti töitä ja pysyt faktoissa. Jos olet valmis yhdistämään resursseja ja kysymään neuvoa, asiat lähtevät rullaamaan. Vaikka rakkauselämässä on uutta säpinää, vältä äkkinäisiä liikkeitä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet päättänyt saada työasioihin vauhtia, vaikka kohtaisit matkalla esteitä. Kunnollinen suunnitelma helpottaa alkuun pääsemistä. Rakkauselämää saattaa varjostaa jokin väärinkäsitys. Älä ota sitä liian henkilökohtaisesti, niin se voi hävitä itsekseen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Suunnitteletko kotiisi uutta sisustusta tai jopa remonttia? Tutki tarkkaan kustannukset ennen kuin teet lopullisia päätöksiä. Onko ilmassa romantiikkaa? Saatat innostua nostamaan erään jalustalle, mikä ei välttämättä ole kovin viisasta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keskittymiskykysi on huipussaan, minkä ansiosta pystyt toteuttamaan aikeesi huolimatta mahdollisista esteistä. Älä kuitenkaan aseta itsellesi liikaa paineita. Muista pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi ja hemmotella itseäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Jakso vaikuttaa hyvin rakentavalta, ja onnistut täyttämään itsellesi asettamasi tavoitteet. Harkittu toimintasi saa toisetkin hyödyntämään tietotaitoasi. Uskaliaat vibat tekevät viikonlopusta antoisan sinulle ja kumppanillesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Päättäväisyytesi ansiosta saat paljon aikaiseksi tällä jaksolla. Olet valmis kohtaamaan mahdolliset ylä- ja alamäet. Avainasemassa on kunnon kommunikointi, joka ratkaisee paljon.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet henkisesti valmis käymään käsiksi asiaan, joka on tuntunut ratkaisemattomalta. Ongelman jatkuva pohtiminen ei auta, mutta sen selvittämisen jälkeen ilma on raikkaampaa. Uudet ideat ja mahdollisuudet saavat nyt tilaa.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ennea­grammitesti!

X