Vuosihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2019: Rapu (21.6.–22.7.)

Ravut kokevat vuonna 2019 perustavanlaatuisen muodonmuutoksen, sillä tämä vuosi on vanhasta luopumisen ja rohkean irti päästämisen aikaa.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Istock

Ravut kokevat vuonna 2019 perustavanlaatuisen muodonmuutoksen, sillä tämä vuosi on vanhasta luopumisen ja rohkean irti päästämisen aikaa.

Heinäkuun alussa (2.7.) tapahtuva auringonpimennys merkissäsi tuo erityistä painokkuutta tilanteeseesi, ja se mistä nyt olet luopumassa ja mikä nyt on alkamassa määrittää elämääsi vielä vuosiksi tästä eteenpäin. Ne uudet asiat tai ihmiset, joita nyt saapuu luoksesi, toimivat suunnannäyttäjinä ja ovat omalta osaltaan viemässä sinua eteenpäin elämäsi polulla.

Touko-kesäkuu nostaa ihmissuhdeasiat keskiöön ja erityisesti parisuhteeseen liittyvät seikat tuntuvat nyt tärkeämmiltä kuin koskaan.

Toukokuun puolivälistä kesäkuun loppuun, kun Mars on merkissäsi, voit olla suorastaan pitelemätön halussasi mennä eteenpäin ja raivata tilaa uudelle elämälle. Tämä voi tarkoittaa uuden, jopa kohtalonomaiselta tuntuvan kumppanin kohtaamista, avioliiton solmimista tai merkittävän askeleen ottamista jo olemassa olevassa parisuhteessa. Erityisesti kesäkuun alku on suotuisa näille uusille asioille.

Merkurius käy perääntymässä merkissäsi 19.7.–2.8. Se aika kannattaa uuden aloittamisen sijaan käyttää vanhojen langanpäiden solmimiseen ja uusien suunnitelmien tarkkaan tutkimiseen.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Parin rakkaushoroskooppi

Ovatko tähdet rakkautenne puolella? Testaa, miten sinun ja rakkaasi tähtimerkit sopivat yhteen ja millaisia haasteita ja vahvuuksia suhteessanne on.

X