Julkkikset

Portion Boysin Tiina Forsby kohtasi kiusaajansa: ”Naamani triggeröi häntä”

Portion Boys -yhtyeen Tiina Forsby joutui viime vuonna rajun nettikiusaamisen kohteeksi.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

MLL UP! 2024, Mikael Forsby ja Tiina Forsby

Portion Boys -yhtyeen Tiina Forsby joutui viime vuonna rajun nettikiusaamisen kohteeksi.

Suositun Portion Boys -yhtyeen Jalotiina eli Tiina Forsbyn viime vuosi oli vaikea. Hän joutui rajun nettikiusaamisen uhriksi.

– Kaikessa kauheudessaan uskon, että sen kaiken piti tapahtua. Tästä tuli minulle elämän prosessi. Tulen tekemään monella tavalla työtä sen eteen, että täällä olisi hyvä olla, Tiina totesi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Muotia ja tähtiä- hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä tapahtumatalo Bankissa Helsingissä.

Kiusaamisen keskellä Tiinalle on ollut tärkeintä voida olla oma itsensä sekä se, ettei hänen tarvitse pienentää itseään. Hän kertoi jopa kohdanneensa yhden kiusaajansa. 

– Naamani triggeröi häntä, koska olin paljon esillä ja iloinen ihminen. Hän kertoi myös, että hänellä oli paha olla.

Lue myös Anna.fi: Kiusatuksi tuleminen ei ole kiusatun vika – 7 voimaa antavaa vinkkiä kiusaamisesta selviytymiseen

Kiusaaja koki, että Tiina on ulkonäkönsä takia päässyt asemaan, jossa häntä kuunnellaan.

– Hänen mielestään se ei ollut reilua, koska hän koki, että hänellä olisi paljon sanottavaa. Hän kertoi kirjoittavansa runoja. Sanoin, että pura pahaa oloasi runoihin, älä yritä siirtää pahaa oloa muihin ihmisiin.

Tiina kertoo yrittävänsä löytää keinon ymmärtää kiusaajiaan.

– Kaikkia ei pidä ymmärtää ja sanoin hänellekin, että se mitä hän tekee minua kohtaan oli hyvin rumaa, kaukana runoudesta. Uskon silti siihen, että kun itse luo hyvää niin elämä kyllä palkitsee. Hyvä tulee takaisin.

Lue myös Kotiliesi.fi: Nettikiusaaminen on muuttunut julmemmaksi: Joka viides suomalainen on kokenut kiusaamista – miten pitää toimia, jos nettikiusaajat piinaavat?

Pahinta oli, ettei Tiina ehtinyt kunnolla käsitellä kiusaamista.

– Viime kevät oli sumunomaista aikaa. Menimme tapahtumasta toiseen ja hullunmylly oli järjetön. En missään vaiheessa päässyt käymään läpi omia keloja pään sisällä, mutta kesällä viimeistään pahimmat haavat alkoivat parantua.

X