Kolottaako herkkuhammasta? Sadassa grammassa mustikkaa on muun muassa kuitua, C- ja E-vitamiineja sekä useita B-ryhmän vitamiineja, mutta vain noin 45 kilokaloria.
Ei mitään, hieno juttu jos tästä oli apua! Välillä on haastavaa löytää neutraalia tietoa kaiken informaatiotulvan keskellä, vielä kun tiedot ovat usein ristiriitaisia, ja varoitellaan milloin mistäkin. Tuntuu, että perusterveellinen, vähän prosessoitu, mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita sisältävä ravinto ja ”kaikkea kohtuudella”-ajattelu toimii usein parhaiten, omaa kroppaa kuunnellen.
Hei Sally! Vahvistettua yhteyttä ei ole, kuitenkin hapankaalissa (kuumentamaton) sekä muissa fermentoiduissa tuotteissa on tutkimusten mukaan merkittäviä terveyshyötyjä. Asetaldehydiä on hapankaalissa vain pieni määrä, ja sitä on myös mm. hedelmissä luonnostaan. Kaikkea kohtuudella. Sen sijaan tupakointia ja alkoholia tulee välttää. Täällä on hyvä asiantuntijakommentti asiasta (lähde): https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/ruoka/hapankaalistako-syopa
Hei Foxy ja kiitos kommentistasi. Luin linkittämäsi artikkelin, jossa hyvää tietoa. Nykyään vaan tuntuu, että joka ravintoaineesta tulee syöpä ja juopa, sitä on kai vaan turhan herkkä!
Ei mitään, hieno juttu jos tästä oli apua! Välillä on haastavaa löytää neutraalia tietoa kaiken informaatiotulvan keskellä, vielä kun tiedot ovat usein ristiriitaisia, ja varoitellaan milloin mistäkin. Tuntuu, että perusterveellinen, vähän prosessoitu, mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita sisältävä ravinto ja ”kaikkea kohtuudella”-ajattelu toimii usein parhaiten, omaa kroppaa kuunnellen.
Kommentit
Ei mitään, hieno juttu jos tästä oli apua! Välillä on haastavaa löytää neutraalia tietoa kaiken informaatiotulvan keskellä, vielä kun tiedot ovat usein ristiriitaisia, ja varoitellaan milloin mistäkin. Tuntuu, että perusterveellinen, vähän prosessoitu, mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita sisältävä ravinto ja ”kaikkea kohtuudella”-ajattelu toimii usein parhaiten, omaa kroppaa kuunnellen.
Kommentit
Entäs hapankaalin sisältämä acetaldehydi, sehän aiheuttaa syöpää, eikö?
Hei Sally! Vahvistettua yhteyttä ei ole, kuitenkin hapankaalissa (kuumentamaton) sekä muissa fermentoiduissa tuotteissa on tutkimusten mukaan merkittäviä terveyshyötyjä. Asetaldehydiä on hapankaalissa vain pieni määrä, ja sitä on myös mm. hedelmissä luonnostaan. Kaikkea kohtuudella. Sen sijaan tupakointia ja alkoholia tulee välttää. Täällä on hyvä asiantuntijakommentti asiasta (lähde):
https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/ruoka/hapankaalistako-syopa
Hei Foxy ja kiitos kommentistasi. Luin linkittämäsi artikkelin, jossa hyvää tietoa. Nykyään vaan tuntuu, että joka ravintoaineesta tulee syöpä ja juopa, sitä on kai vaan turhan herkkä!
Ei mitään, hieno juttu jos tästä oli apua! Välillä on haastavaa löytää neutraalia tietoa kaiken informaatiotulvan keskellä, vielä kun tiedot ovat usein ristiriitaisia, ja varoitellaan milloin mistäkin. Tuntuu, että perusterveellinen, vähän prosessoitu, mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita sisältävä ravinto ja ”kaikkea kohtuudella”-ajattelu toimii usein parhaiten, omaa kroppaa kuunnellen.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous