Seksielämä

Jopa 15 minuuttia kestävä orgasmi? Tekniikat pitkään hekumaan naisille ja miehille

Oikea tekniikka voi pidentää sekä naisen että miehen orgasmin jopa vartin pituiseksi. Listasimme tekniikat, jotka pidentävät nautintoa yhdessä ja sooloseksissä. Olennaista on keskittyminen ja hitaat, herkät kädet.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Oikea tekniikka voi pidentää sekä naisen että miehen orgasmin jopa vartin pituiseksi. Listasimme tekniikat, jotka pidentävät nautintoa yhdessä ja sooloseksissä. Olennaista on keskittyminen ja hitaat, herkät kädet.

”I want a man with a slow hand, I want a lover with an easy touch”, lauloi Pointer Sisters aikoinaan. Sanoittaja tiesi, mistä puhui, sillä oikeilla otteilla voit tuottaa kumppanillesi loputtomalta tuntuvan orgasmin ja nautiskella pitkistä masturbointisessioista.

Nämä kosketukset pidentävät kiihottumisvaihetta ja syventävät orgasmia. Tärkeintä on hitaus, hellyys ja maltti:

Mies, näin annat naiselle pitkän orgasmin

Klitoriksen sivun rytmikäs painelu

Yhdysvaltalainen kirjailija ja elämäntapavalmentaja Timothy Ferris väittää löytäneensä tekniikan, jolla nainen voi saada 15 minuuttia kestävän orgasmin. The 4-Hour Body -teoksessa esitelty metodi vaatii malttia ja herkkiä käsiä, mutta Ferris vakuuttaa testanneensa sen toimivuuden useasti.

Tehkää näin:

 1. Nainen makaa selällään, koukistaa jalkansa, levittää ne ja painaa jalkapohjat tiukasti yhteen. Mies asettuu polvi-istuntaan, naisesta katsottuna naisen oikealle puolelle. Mies voi myös pitää alempaa jalkaansa polvikoukussa ja nostaa päällimmäisen naisen yli, jolloin hän saa naisesta tukevamman otteen.
 2. Mies laittaa vasemman kätensä naisen pakaroiden alle. Oikean kätensä peukalolla ja keskisormella hän levittää häpyhuulet. Nainen voi myös auttaa miestä ja tehdä tämän itse.
 3. Vaikka mies on sivussa, hänen tulisi kuvitella katsovansa klitorista naisen jalkojen välistä kuin kellotaulua. Mies asettaa tämän mielikuvan avulla etusormensa kello 13 kohdalle. Naisesta katsottuna kohta ei siis ole klitoriksen kärki, vaan piste hieman alempana sen vasemmalla puolella.
 4. Mies alkaa painella pistettä hellästi ja rytmikkäästi, kuin pudottelisi iholle vesipisaroita. Kosketus on intensiivinen, kun mies käyttää sormen kärkeä. Kynnet kannataa leikata, ettei naista satu.
 5. Miehen tulisi vaihdella painelun nopeutta parin minuutin välein, mutta kosketus on pidettävä rytmikkäänä ja kevyenä. Nainen voi saada vartin aikana useita pikkuorgasmeja. Hän ei turru kosketukseen, kun mies vaihtelee tahtia.
 6. Lopuksi mies voi antaa naiselle huipentavan orgasmin. Hän asettaa kämmenet päällekkäin häpykummulle ja tekee voimakasta edestakaista hierontaa, klitoriksesta alaspäin ja takaisin.

Näin sovellat tekniikkaa itse:

 1. Makaa samassa asennossa jalat avattuina, jalkapohjat vastakkain. Levitä häpyhuulet toisella kädelläsi.
 2. Painele vapaan kätesi etusormella kevyen rytmikkäästi klitoriksen vasenta puolta. Vaihtele painelun nopeutta, mutta pidä kosketus kevyenä ja rytmi tasaisena.

Klitoriksen ja g-pisteen vuorokiihotus

Naisen orgasmia voi pidentää ja voimistaa koskettelemalla vuorotellen klitorista ja g-pistettä. Tällä tekniikalla nainen voi saada kaksi perättäistä orgasmia tai voimakkaan tuplaorgamin.

Tehkää näin:

 1. Nainen makaa selällään ja asettaa tyynyn takapuolensa alle, jotta lantio kohoaa. Mies on polvi-istunnassa hänen jalkojensa välissä.
 2. Mies kääntää kämmenensä ylöspäin ja työntää keskisormensa emättimeen noin viiden sentin syvyyteen. G-piste on ulkoneva, usein karhea kohta. Mies kiihottaa pistettä tekemällä sormellaan koukistelevaa kutsumisliikettä.
 3. Mies lopettaa g-pisteen painelun parin minuutin välein ja hyväilee hetken klitorista. Hän jatkaa vuorokiihotusta, kunnes nainen ei voi pidätellä orgasmia.
 4. Lopuksi mies kiihottaa g-pistettä ja klitorista yhtä aikaa. Hän voi myös antaa naiselle ensin yhden orgasmin g-pistettä painelemalla ja tämän jälkeen toisen klitorista hyväilemällä.

Näin sovellat tekniikkaa itse:

 1. Etsi g-piste käyräksi muotoillulla dildolla. Jos haluat käyttää vain käsiäsi, pisteen etsiminen voi onnistua helpoiten seisten.
 2. Kiihota g-pistettä ja klitorista vuorotellen. Jos sorminäppäryytesi riittää, voit kiihottaa molempia lopuksi yhtä aikaa.

Nainen, näin annat miehelle pitkän orgasmin:

Masters-Johnsonin puristustekniikka

Seksitutkija William H. Mastersin ja Virginia E. Johnsonin mukaan nimetyn tekniikan luvataan pidentävän miehen nautintoa. Puristusotteen avulla mies voi myös oppia kestämään pidempään yhdynnässä.

Tehkää näin:

 1. Mies makaa selällään ja nainen on polvi-istunnassa hänen jalkovälissään tai vieressään.
 2. Nainen imee tai hieroo penistä. Kun mies on lähellä laukeamista, hän lopettaa ja tarttuu terskan tyveen napakalla puristusotteella. Peukalo painaa terskan alaosan pientä jännettä, etu- ja keskisormi terskan etuosaa.
 3. Kun miehen kiihotus on tasaantunut, nainen jatkaa peniksen hyväilyä. Hän kiihottaa ja puristaa vuorotellen, kunnes mies haluaa laueta.

Näin sovellat tekniikkaa itse:

 1. Kun masturboit, pidä orgasmin lähestyessä tauko. Purista terskan tyveä, kunnes kiihotuksesi tasaantuu. Jatka masturbointia ja keskeytä se aina orgasmin partaalla puristusotteella.
 2. Voit kokeilla myös penisrengasta. Se puristaa penistä miellyttävästi, mutta auttaa pidentämään nautintoa.

Liikkeetön tantrayhdyntä

Tantraseksin idea on keskittynyt, hienovarainen kiihotus. Laakso-orgasmiksi kutsuttu mielihyvä kestää useita minuutteja, vaikka mies ei liikkuisi yhdynnässä.

Tehkää näin:

 1. Mies työntyy naiseen. Hän ei liiku, vaan pitää penistään naisen sisällä keskittyen molempien hengitykseen.
 2. Vajaan kymmenen minuutin kuluttua nainen alkaa supistella emättimensä lihaksia. Mies ei liiku edelleenkään.
 3. Naisen supistukset tuottavat miehelle pitkän ja intensiivisen orgasmin. Mitä enemmän mies pidättäytyy liikkumasta, sitä voimakkaampi orgasmi on.

Näin sovellat tekniikkaa itse:

 1. Hiero käsiisi liukastusvoidetta. Purista kädet tiukasti peniksen ympärille, mutta älä liikuta käsiäsi. Anna kiihotuksen kasvaa hiljalleen.
 2. Lopuksi voit liikutella lantiotasi, mutta älä tee käsilläsi mitään muuta kuin purista. Näin kiihotut ja laukeat hitaammin.

Lähteet: Bustle, Cosmopolitan, Daily Star, Tantra Essence

X