Seksielämä

Sido hänet tuoliin, istahda kasvoille – seksiasennot dominoivan naisen makuun

Haluatko olla seksissä hallitseva osapuoli, jonka tarpeet mies tyydyttää? Kokosimme 8 seksiasentoa, joissa nainen dominoi ja mies tottelee. Taivuta kumppanisi siltaan tai sido hänet tuoliin – ja anna palaa!

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Käärmeasento on intiimi, runsaasti kosketuspintaa tarjoileva versio lehmitytöstä. Tässä asennossa dominoiva nainen ei istu, vaan makaa miehen päällä.

Haluatko olla seksissä hallitseva osapuoli, jonka tarpeet mies tyydyttää? Kokosimme 8 seksiasentoa, joissa nainen dominoi ja mies tottelee. Taivuta kumppanisi siltaan tai sido hänet tuoliin – ja anna palaa!

Naisen ei tarvitse olla seksissä aina vastaanottava osapuoli, vaan hän voi määrätä tahdin ja hallita miestä – olla dominoiva nainen. Myös moni mies haaveilee salaa dominoivasta naisesta, joka tietää, mitä haluaa.

Kokosimme vinkit, joiden avulla pääset alkuun itsevarmoissa otteissa. Kipua ensin ratsaille miehen päälle, ja kun saat itsevarmuutta, kahlitse hänet tuoliin tai istu hänen kasvoilleen.

1. Hyppää ratsaille

Lehmityttö on helpoimpia asentoja, joissa nainen hallitsee tilannetta. Asento on myös loistava naisen nautinnon kannalta. Kun olet päällä, kumppanisi yltää hieromaan klitoristasi tai voit tehdä sen itse.

Lue myös: 7 tuhmaa seksiasentoa, jotka takaavat naisen orgasmin – kokeile keinutuolia tai istuvaa lootusta

2. Käänny satulassa takaperin

Lehmityttö takaperin on molemmille yksi kiihottavimmista seksiasennoista. Dominoiva nainen määrää tahdin ja mies pääsee nauttimaan unohtumattomista näkymistä. Hän voi myös hyväillä samalla pakaroitasi ja klitoristasi.

Tässä asennossa pitää olla myös tarkkana. Jos painaudut liikaa eteenpäin, penis voi vääntyä kivuliaasti alaviistoon. Toisaalta juuri hidas kontrollointi tuo asentoon jännitettä.

Lue myös:

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Penismurtumia ja emätinkipua – nämä 8 tuttua seksiasentoa voivatkin olla todella vaarallisia

3. Laukkaa sivuttain

Versiot ratsastusasennosta eivät lopu tähän. Naistensatulaksi kutsutussa asennossa nainen on päällä selkä mieheen päin, hieman sivulle kääntyneenä.

Mies makaa ja pitää toista jalkaansa suorana. Toista hän koukistaa ja levittää sivulle. Nainen laskeutuu takaperin miehen päälle. Hän ottaa miehen koukistetun jalan reisiensä väliin ja istuu miehen päällä sivulle kallistuneena.

Tässä asennossa saat työntöihisi voimaa. Voit nojautua eteenpäin miehen koukistettua jalkaa vasten ja saat siitä tukea.

Lue myös: Suuri seksikysely: lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat asennot

4. Näytä miehelle tuolin paikka

Ratsastusasentoon saa vielä enemmän intensiivisyyttä ja vauhtia, kun mies ei makaa, vaan istuu tuolilla.

Kun jalkasi ovat lattiaa vasten, saat tukea ja voit liikkua nopeasti. Yllät myös suutelemaan miestä. Voit tarttua häntä hiuksista, vetää välillä itseäsi vasten ja työntää välillä poispäin.

Jos haluat vahvistaa rooliasetelmaa, kahlitse mies käsiraudoilla tuoliin. Voit myös sitoa hänen koko vartalonsa ja peittää hänen silmänsä.

Lue myös: Kymmenen uutta roolileikki-ideaa makuuhuoneeseen

5. Kahlitse kumppanisi käärmemäisesti

Käärmeasento on intiimi, runsaasti kosketuspintaa tarjoileva versio lehmitytöstä. Tässä asennossa dominoiva nainen ei istu, vaan makaa miehen päällä. Voit pitää kätesi ja jalkasi suorina tai kietoa ne tiukasti miehen ympärille.

Käärme on loistava aloitteluasento. Ette voi liikkua nopeasti, ja kiihotus kasvaa sietämättömäksi, kun pidät miestä sisälläsi ja supistelet lihaksiasi. Älä nouse ratsastamaan, vaikka mies anelisi, vaan kiusaa häntä.

Lue myös: Lähetyssaarnaajan kiihottavammat versiot – nämä 5 tuhmaa asentoa on pakko testata!

6. Taivuta hänet siltaan

Tämä akrobaattinen seksiasento vaatii notkeutta ja voimaa. Älkää kokeilko siltaa, jos miehellä on selkäkipuja. Onnistuessaan asento on kuitenkin tajunnanräjäyttävä, sillä mies roikkuu pää alaspäin, ja tämä voi voimistaa hänen orgasmiaan.

Mies makaa ensin selällään lattialla, koukistaa jalkansa ja kohottaa lantionsa pieneen silta-asentoon. Havainnollistava kuva pienestä silta-asennosta löytyy tästä jutusta. 

Seuraavaksi hän taivuttaa kätensä ja päänsä taakse ja kohottaa koko ylävartalonsa ilmaan. Nainen ratsastaa miehen päällä, seisten jalat lattiaa vasten. Älä kuitenkaan istu koko voimallasi kumppanisi syliin, ettei hän rysähdä kivuliaasti alas. Liiku hitaasti ja kiihota samalla klitoristasi.

Lue myös: Tekeekö mielesi rietasta vai hellää seksiä? Parhaat asennot eri tunnelmiin

7. Polvista mies eteesi

Suuseksissä nainen makaa usein selällään ja mies vatsallaan hänen jalkojensa välissä. Asento voi kuitenkin rasittaa miehen niskaa. Hänen on myös vaikea käyttää samaan aikaan käsiään.

Seiso vaihteeksi miehen edessä ja käske hänen polvistua. Mies jaksaa kiihottaa sinua pidempään, koska hänen niskansa ei puudu.

Kun olet pystyssä, mies voi käyttää myös käsiään vapaammin. G-piste on helpompi löytää, ja siihen kohdistuva kiihotus tuntuu voimakkaammalta kuin maatessa.

Lue myös: Näin löydät g-pisteetn – 6 parasta asentoa naisen herkän pisteen kiihottamiseen

8. Dominoiva nainen, istu hänen kasvoilleen

Tämä suuseksiasento on äärimmäisen dominoiva. Mies makaa selällään ja nainen laskeutuu hajareisin hänen kasvojensa päälle. Voit kiusata miestä nousemalla välillä ylemmäs ja laskeutumalla varoittamatta alas, tarttumalla hänen kasvoihinsa ja hiuksiinsa.

Nainen voi hallita miestä myös klassisessa 69-asennossa olemalla päällä. Komenna mies töihin ja hyväile häntä oman mielesi mukaan. Käytä kiusoittelevan hitaita otteita ja lopeta välillä, kunnes hän rukoilee sinua jatkamaan.

Voit vahvistaa dominoinnin tunnetta molemmissa asennoissa sitomalla miehen silmät. Hän jännittää, koska istahdat taas valtaistuimellesi käskyttämään.

Lue myös: Tee miehestäsi suuseksin mestari – 6 vinkkiä tajunnanräjäyttävään oraaliseksiin

Lähteet: Bustle, Lelo, Your Tango

X