Julkkikset

Entinen Tenavatähti Konsta Hietanen on viiden lapsen isä – ja uusi Salatut elämät -tähti: ”Olen itsekin vähän yllättynyt”

Poika ja ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen aloittaa Salkkarit-näyttelijänä. Mutta mitä hän on tehnyt kaikki nämä vuodet?

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Om-Arkisto

Aikanaan Tenavatähtenä tutuksi tullut Konsta Hietanen näyttelee nyt Salatuissa elämissä.

Poika ja ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen aloittaa Salkkarit-näyttelijänä. Mutta mitä hän on tehnyt kaikki nämä vuodet?

Legendaarisessa Tenavatähti-laulukilpailussa ja Poika ja ilves -elokuvassa 1990-luvulla esiintynyt Konsta Hietanen tekee pitkän tauon jälkeen paluun parrasvaloihin ja aloittaa näyttelijänä Salatut elämät -sarjassa.

Lue myös: Suurperheen isä Konsta Hietanen harjoitteli vaimonsa kanssa lastenhoitoa ja teini-ikäisenä

Julkisuudesta poistumisensa jälkeen Konsta on pelannut Veikkausliigassa jalkapalloa ja luonut uraa muusikkona.

– Poika ja ilves -elokuvan jälkeen minulla oli tie auki näyttelijäksi. Kieltäydyin kuitenkin melkein kaikista töistä, joita minulle tarjottiin, sillä jalkapallo veti minua niin vahvasti puoleensa. Futis-uran jälkeen ajatus näyttelemisestä alkoi uudestaan kiinnostaa. Olen itsekin vähän yllättynyt, että pääsin mukaan sarjaan, sillä olen ollut niin pitkään poissa näiltä laitumilta, Konsta kertoo Salkkareiden 21. vuotissyntymäpäivillä ohjelman studioilla Helsingissä.

”Moni ei varmaan edes tiedä, että olen muusikko”

Jalkapalloviheriöt jätettyään Konsta Hietanen on työllistänyt itsensä musiikilla.

– Viimeisinä vuosina musiikki on tuonut minulle ja perheelleni elannon. Moni ei varmaan edes tiedä, että olen muusikko, sillä olen tehnyt enimmäkseen yksityiskeikkoja.

Konstan perheeseen kuuluu vaimo ja viisi lasta, joista vanhin on 12- ja nuorin 1,5-vuotias.

– Olemme vaimoni kanssa sen verran lapsirakkaita, että tiesimme aina, ettei lapsilukumme jäisi yhteen tai kahteen. Kumpikaan meistä ei osannut silti arvata, että perheemme kasvaisi näin suureksi.

Lue myös:

Maija-Liisa Peuhu, 77, rakastaa roolihahmoaan Ulla Taalasmaata – vaikka ”niin hirveä muija” se muiden mielestä onkin

Salatut elämät -näyttelijä Esko Kovero: ”Kun alkuhuuma muuttuu rakastettavaksi toveruudeksi, siitäkin pystyy nauttimaan”

Lue myös Seuran juttu: Konsta Hietanen: Väsymys ja kiire tuovat sävynsä yhteiseloon – silloin täytyy löytää se yhteinen köysi, jota vetää.”

X