Julkkikset

Hiekkarantaseremonia! Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat toistamiseen häätunnelmissa – morsion maagiset huntukuvat

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat julkaisi mykistäviä rantamorsiuskuvia Seychellien rannoilta.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
MVPhotos

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat avioituivat hiljattain.

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat julkaisi mykistäviä rantamorsiuskuvia Seychellien rannoilta.

Näyttelijä-liikemies Jasper Pääkkönen ja malli Alexandra Escat ovat jatkaneet rakkauden juhlaansa, nyt turkoosin meren äärellä.

Rakastavaiset avioituivat kaikessa hiljaisuudessa muutama viikko sitten. Tuolloin molemmat julkaisivat häistä upeita kuvia Instagram-tileillään. Alexandra vihittiin Mert Otsamon suunnittelemassa, upeassa luomuksessa.

Alexandra kirjoittaa parin avioituneen Helsingissä, ja kiittelee onneaan hyvästä säästä.

– Kävelemässä alttarille isän saattelemana. Emme olisi voineet pyytää parempaa pohjoista säätä: aurinkoa, tuulta ja sateenkaaria, Alexandra kirjoittaa päivityksessään parin viikon takaa.

Lisäksi toisessa Alexandran jakamassa kuvassa näkyy koko perhe: parin vuonna 2021 syntynyt esikoinen sekä pörröinen samojedinkoira Taiga.

Häähumu sai jatkoa etelän lämmössä

Vaikka Helsingin sää helli paria, häähumu sai kuitenkin jatkoa eteläisten tuulien lämmössä. Alexandra on jakanut Instagram-tilillään mykistävän kauniin kuvan itsestään hunnussa Seychellien hiekkarannalla.

– Edelleen haavemaassa, Alexandra kuvailee.

Ja siltä se tosiaan myös näyttää. Jasper Pääkkösen oma somekuva paljastaa, että pariskunta on viettänyt vihkitilaisuutta pitkän kaavan kautta myös etelän lämmössä.

Alexandra tunnetaan näyttävistä kuvistaan

Alexandran Instagram-tilillä on nähty henkeäsalpaavia kuvia aiemminkin. Huippumallilla on taito ikuistaa elämän tärkeitä kuvia kauniilla tavalla.

Pariskunnan yhteinen lapsi syntyi joulupäivänä 2021. Synnytys ei mennyt aivan odotusten mukaan, joten Alexandra loi kätilönsä Johanna Honkasen kehotuksesta synnytystilanteen uudelleen, toivomallaan tavalla.

Alexandran julkaisemassa kuvassa hän on vauva sylissään pienessä ammeessa keskellä kotinsa olohuonetta. Kuvan seesteistä tunnelmaa täydentää kuvateksti: ”tänään päätämme yhden ajanjakson aloittaaksemme uuden. Raskaudesta äitiyteen.”

Raskausaikana Alexandra puolestaan poseerasi näyttävästi kallionkielekkeellä:

Nähtäväksi jää, millaisia otoksia parin arjesta seuraavaksi nähdään.

X