Julkkikset

Iivo Niskasen poikavauva sai hiihtäjäpitoiset ristiäiset – isä jakoi huikeita kuvia juhlapäivästä

Iivo ja Saana Niskasen pojan ristiäisiä juhlittiin perheen ja ystävien kesken. Mukana juhlissa oli muitakin urheilijoita ja maineikasta Niskasen klaania.

Teksti:
Karoliina Kakko
Kuvat:
Jussi Helttunen / Om-Arkisto

Iivo ja Saana Niskasen pojan ristiäisiä juhlittiin perheen ja ystävien kesken. Mukana juhlissa oli muitakin urheilijoita ja maineikasta Niskasen klaania.

Hiihtäjä Iivo Niskasen, 31, ja hänen puolisonsa Saana Niskasen pojan hiljattaisissa ristiäisjuhlissa oli paikalla pystyvää hiihtoväkeä, selviää Iivon Instagramiin jakamista tammikuun kohokohtakuvista.

– Gaalaa, treeniä, ristiäisiä, löhöilyä ja ulkoilua, siitä on hyvä tammikuu tehty! Vielä kun suksi liikkuisi tulevana viikonloppuna lujaa Ranskassa, kertoo Iivo kuvatekstissä.

Voit selata kuvia ristiäisistä painamalla ylläolevan kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Enemmän kuvia ristiäisistä jakoi Instagramiin Saana-puoliso. Kuvista selviää, että juhlien koristeissa ja kakussa oli käytetty hempeän vihreää ja vaaleansinistä. Päätähden pienet jalat olivat päässeet lähikuvaan ja herättäneet ihastusta myös kommenteissa.

– En kestä noita ihania pieniä juhlakenkiä, huokaisi joku kommenteissa.

Instagramiin jaettujen kuvien perusteella paikalla olivat ainakin Iivon vanhemmat ja hänen siskonsa, muotisuunnittelija Katri Niskanen. Saana oli myös pukeutunut Katrin suunnittelemaan vaaleanvihreään mekkoon.

Liikuttava on myös kuva vauvasta kolmen kärkihiihtäjän – isänsä Iivon, Perttu Hyvärisen ja yhdistetyn hiihtäjän Ilkka Herolan suojeluksessa.

Vuosi 2022 oli Iivon vuosi

Iivo Niskaselta jäivät joulukuussa Linnan juhlat välistä, koska perheen esikoispoika syntyi juuri juhlien alla. Onneksi hiihtäjä pääsi kuitenkin Urheilugaalaan nyt tammikuussa: hänet palkittiin jo neljättä kertaa vuoden urheilijana.

Onnistumisia hiihtäjälle kertyi vuoden aikana useita, mutta kirkkain saavutus oli olympiakulta 15 kilometrin matkalla.

X