Julkkikset

Käärijän uusi aluevaltaus: luksusmallina Voguessa – ”Tuliko muillekin yhtäkkiä kuuma?”

Käärijää voi nykyisin kutsua myös huippumalliksi. Katso upea kuvasarja!

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Tommi Tuomi

Käärijä on kuvattu ja haastateltu Vogueen.

Käärijää voi nykyisin kutsua myös huippumalliksi. Katso upea kuvasarja!

Hittiartisti Käärijä eli Jere Pöyhönen julkaisi Instagram-tilillään upean kuvasarjan, joka yllätti fanit. Käärijä poseeraa tyylikkäissä mutta leikkisissä kuvissa aikakauslehti Voguen skandinaavisessa painoksessa.

Kuvissa Käärijä nojailee rennosti mäntyyn, seisoo puutarhatuolien päällä ja poseeraa kaalikerien keskellä. Mustat hiukset on aseteltu geelillä keskijakaukselle.

Katso kuvakaruselli alta:

Kuvasarjaa on kommentoitu liekki-emojein, ja siitä on tykätty tämän artikkelin julkaisuun mennessä jo 50 000 kertaa.

Vantaan huudeilta Voguen mallipojaksi. Olemme niin ylpeitä”, kommentoi fani.

Mä sulaaaaaan. Tuliko muillekin yhtäkkiä kuuma, hot!? Ihanaa, kun meidät Kääryleet on huomioitu vikassa kuvassa. Ihanaa, että säki pääsit Vogueen”, toinen fani hehkuttaa.

Uusimman Skandinavian Voguen kannessa nimittäin poseeraa euroviisuvoittaja Loreen. Kääryle puolestaan on fanien leikkisä lempinimi Käärijälle.

Stylisti Sanna Silander on myös jakanut Voguen kuvauksissa otetun kuvan Käärijästä omalla Instagram-tilillään.

Käärijän yllä oleva asu maksaa lähes tonnin

Vaatteet, jotka Käärijän yllä kuvissa ovat, ovat Voguen tyylille uskollisesti huippumuotia. Esimerkiksi ensimmäisessä kuvassa oleva raidallinen farkkuasu on Vivienne Westwoodin. Takilla on hintaa 590 euroa ja housuilla 365 euroa.

Vogue on julkaissut maksumuurin takana olevan artikkelin verkkosivuillaan. Jutussa mainitaan muun muassa, että vaikka räppäri ei voittanutkaan Euroviisuja, hän vei yleisön sydämet. Artikkelissa kysytään Käärijältä myös miljoonan dollarin kysymys: mitä seuraavaksi?

X