Julkkikset

Michael Monroen elämästä dokumenttielokuva! Näin Michael kommentoi asiaa itse: ”Se on kiinnostava tarina, vaikka itse sanonkin”

Michael Monroen elämään mahtuu paljon hurjia käänteitä. Nyt hän paljastaa Todd Kernsin haastattelussa, että hänestä on tekeillä myös dokumenttielokuva.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Michael Monroen elämästä tehdään dokumenttielokuva.

Michael Monroen elämään mahtuu paljon hurjia käänteitä. Nyt hän paljastaa Todd Kernsin haastattelussa, että hänestä on tekeillä myös dokumenttielokuva.

Rockmuusikko Michael Monroen elämästä tehdään dokumenttielokuva. Hän kertoo asiasta kanadalaismuusikko Todd Kernsin YouTube-haastattelussa.

Dokumenttielokuvassa pureudutaan Michaelin kiehtovaan elämään, Hanoi Rocks -aikoja unohtamatta. Elokuva tulee keskittymään erityisesti niihin kymmeneen vuoteen, jotka Michael vietti New Yorkissa Hanoi Rocksin hajoamisen jälkeen.

– Tällaisen dokumentin voi tehdä vain kerran elämässä. Haluan tehdä siitä niin hyvän kuin mahdollista, Michael kertoo videolla.

Hän kertoo toivovansa, että dokumentti olisi kiinnostavaa katsottavaa myös sellaiselle, joka ei muuten olisi hänestä tai rockmusiikista kiinnostunut. Videolla Michael uumoileekin, että moni kuvittelee hänen elävän ylellistä elämää, eikä osaa kuvitella, että todellisuudessa rockmuusikko kolaa lunta Suomen pimeissä illoissa.

– Se on kiinnostava tarina, vaikka itse sanonkin.

Dokumentin on tarkoitus valmistua vuonna 2022.

Michael Monroe arvostaa yksityisyyttä ja ystäviä

Musiikkiuransa lisäksi Michael tunnetaan myös kissarakkaudestaan. Hän viihdyttää usein sosiaalisen median seuraajiaan jakamalla kuvia suloisista kissoistaan.

Lue myös: Michael Monroe elämästään vaimonsa Johannan kanssa: ”Kissat ovat meidän lapsiamme”

Kissakuvista huolimatta Michael on tarkka yksityisyydestään: hän on kertonut  arvostavansa pientä, läheistä ystäväpiiriään.

– Ystävyys on parasta, mitä elämällä on tarjottavana. Minulla on harvempia tosi läheisiä ja hyviä ystäviä, he ovat kallisarvoisia aarteita, Michael sanoi Anna-lehden haastattelussa viime vuoden lopulla.

X