Helmi-Leena Nummela kirjoittaa koronasyksyn olleen hänelle vaikea.
Julkkikset

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela avoimena somessa – kertoo uupuneensa viime syksynä: ”Suoritin kuvauksia, äitiyttä ja treenaamista kaikkia sata lasissa”

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela, 34, kertoo Instagram-tilillään kamppailleensa uupumuksen kanssa viime marraskuussa. – Minä sen kuin paahdoin ja ajattelin, et jos pysähdyn, niin jotain hirveää tapahtuu, Helmi-Leena kirjoittaa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela jakoi Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoi marraskuun olleen hänelle henkisesti raskasta aikaa. Viime keväänä äidiksi tullut näyttelijä kirjoittaa jatkuvan suorittamisen ajaneen hänet oravanpyörään, josta seurasi uupuminen.

Näin Helmi-Leena kuvailee syksyään Instagram-päivityksessä:

”Mulla meni kaikki jotenkin yli marraskuussa. Suoritin kuvauksia, äitiyttä ja treenaamista kaikkia sata lasissa ja uuvuin. Absurdia just sinä vuonna, kun tuntui, että koko maailma pysähtyi ja some täyttyi (jäätävän ahdistuksen ja pataleipien lisäksi) onnellisista oivalluksista siitä, miten silmiä avaavaa pakkopysähtyminen olikaan. Minä sen kuin paahdoin ja ajattelin, et jos pysähdyn, niin jotain hirveää tapahtuu. ”

Päivityksessä Helmi-Leena poseeraa kuntosalilla jumppavaatteissa. Näyttelijä kertoo päässeensä salille kahden kuukauden tauon jälkeen.

”Ja nyt tästä tuli se ”silmäni avautuivat, kun uskalsin pysähtyä” – päivitys. Hyvää maanantaita!”, Helmi-Leena toivottaa seuraajilleen.

Helmi-Leena ja hänen kumppaninsa, näyttelijä–muusikko Roope Salminen, 31saivat perheenlisäystä viime vuoden huhtikuussa. Tuolloin perhe ilmoitti vauvauutisesta somessa.

X