Julkkikset

Piia Pasanen tunnelmoi hääpäiväänsä Eiffel-tornin juurella – tältä suosikkipari näytti hääpäivänään 20 vuotta sitten ja nyt

Uutisankkuri Piia Pasanen ja hänen aviomiehensä Tomi Einonen juhlistivat 20-vuotishääpäiväänsä Pariisissa.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Liisa Valonen, Om-Arkisto, Instagram

Piia Pasanen ja Tomi Einonen ovat olleet 20 vuotta naimisissa.

Uutisankkuri Piia Pasanen ja hänen aviomiehensä Tomi Einonen juhlistivat 20-vuotishääpäiväänsä Pariisissa.

Uutisankkuri Piia Pasanen julkaisi Instagram-tilillään rakkaudentäyteisen julkaisun, jossa hän muisteli yhteistä taivaltaan aviomiehensä, MTV Uutisten vastaavan päätoimittajan Tomi Einosen kanssa. Pariskunta juhlisti 20-vuotishääpäiväänsä eilen, 28. joulukuuta.

– Paris, with love 💙🤍❤️ 20 vuotta naimisissa 28.12.2022, Piia iloitsee kuvatekstissä.

Kolmen kuvan kuvasarjassa näkyy Pariisin maisemien lisäksi kuva pariskunnasta nyt sekä vastavihitty pari 20 vuoden takaa.

Voit selata kaikki kuvat ylläolevan kuvan oikeassa laidassa näkyvästä pienestä nuolesta.

Kuvaan on sadellut onnentoivotuksia monilta tunnetuilta henkilöiltä.

– Onnea ja Monia Armorikkaita Vuosia ❤️❤️💪💪, Vappu Pimiä toivottaa.

Yhteiseloa takana jo 28 vuotta

Piia ja Tomi ovat pitäneet yhtä jo 28 vuoden ajan. Parilla on kaksi lasta.

– Tapasimme opiskeluaikoina Tampereen yliopistolla tiedotusoppia opiskellessamme. Pitkä liitto ei ole mikään itsestäänselvyys, ja olen kiitollinen siitä, että olemme saaneet olla näin pitkään yhdessä. Piia kertoi hiljattain Annan haastattelussa.

Samassa haastattelussa Piia kertoo parin jakavan samanlaiset elämänarvot.

– Arvostan puolisoni sydämellisyyttä, hyvyyttä ja kiltteyttä. Hän kohtelee muita ihmisiä hyvin ja on aina valmis auttamaan.

Piian mielestä on tärkeää, että yhteisen elämän lisäksi molemmilla on omat urat, ystäviä ja harrastuksia. Kummatkin tarvitsevat omaa tilaa, jotta elämä on sopivassa balanssissa. Myös tietynlainen vapaus on Piialle merkityksellistä.

– En ikinä suostuisi elämään liitossa, jossa minua kontrolloitaisiin tai tekemisiäni rajoitettaisiin. Olen aina ollut itsenäinen ja pärjäävä nainen. En ikinä kahlitsisi puolisoani eikä hän minua, Piia sanoo.

Piia ja aviomies Tomi Einonen tuoreimman Bond-elokuvan ensi-illassa vuoden takaa.

Pariisi tunnetaan rakastavaisten kaupunkina – myös heidän rakkaustarinansa vievät Pariisiin 

Pariisi on tunnetusti rakkauden ja romanttisten eleiden kaupunki. Hiljattain Pariisi on vilahtanut myös muun muassa Suvi Teräsniskan ja Maija Vilkkumaan Instagram-päivityksissä. Maija Vilkkumaa ja puoliso Mikko Kosonen viettivät Pariisissa häämatkaansa 15 vuotta sitten.

Suvi Teräsniskan puoliso Simo Aalto puolestaan polvistui kosimaan tulevaa vaimoaan Eiffel-tornin juurella 10 vuotta sitten.

Piia Pasasen Instagram-julkaisu ei kuitenkaan kerro, liittyykö Pariisi erityisellä tavalla parin yhteiseen historiaan vai onko kyseessä muutoin vain mitä romanttisin matkakohdevalinta merkkipäivän kunniaksi.

X