Julkkikset

Onnellinen pääministeri Sanna Marin kertoo Kotiliedessä kesähäistään: ”Oli juuri sellainen tunnelma kuin toivoimme”

Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa elokuun alussa. Kiireisen kevään jälkeen häät järjestettiin nopealla aikataululla pienelle lähipiirille.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Mirva Kakko

– Olemme jo perhe, ja meille oli tärkeää juhlia yhteistä elämää, pääministeri Sanna Marin sanoo tuoreessa Kotiliedessä.

Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa elokuun alussa. Kiireisen kevään jälkeen häät järjestettiin nopealla aikataululla pienelle lähipiirille.

Pääministeri Sanna Marin ja Markus Räikkönen ovat tuore aviopari.

”Päivä oli hieno, täynnä hyvää puheensorinaa ja naurua. Oli iloinen ja rento meininki”, Marinin aviomies kuvaili parin hääpäivää Kotiliedessä.

Haastattelussa pariskunta kertoo häistään ja parisuhteestaan. Heidät vihittiin elokuun ensimmäisenä lauantaina Kesärannan laiturilla. Paikalla oli parin nelisenkymmentä läheisintä ystävää ja sukulaista.

”Jäi paljon ihania muistoja. Oli kaunis ilma ja kaikilla oli hauskaa. Oli juuri sellainen tunnelma kuin toivoimme”, Marin kuvaili hääpäiväänsä.

Suunnitelmissa oli mennä naimisiin jo aiemmin kesällä, mutta koronakevään takia häiden viettäminen lykkääntyi. Kun tilanne vähän helpotti ja häät päätettiin pitää, piti käytännön järjestelyt hoitaa kolmessa viikossa. Pääministerin työn takia vieraita pyydettiin varaamaan kalenterista kaksi mahdollista päivää.

”Tänäkin kesänä olisi ollut vaikka kuinka paljon syitä lykätä häitä, mutta totesimme yhdessä, että sopivaa aikaa ei tule ikinä. Aina on jokin tilanne päällä, joten järjestimme häät rennolla mielellä vain läheisille ihmisille”, Marin kertoo.

Lue myös: Tänä vuonna naimisiin menevä huippupoliitikko Sanna Marin: ”Suhteessamme jokainen päivä on parempi kuin edellinen”

Sanna Marin ja Markus Räikkönen ovat pitäneet yhtä jo kauan

Sanna Marin ja Markus Räikkönen
Tuore aviopari vietti hääpäiväänsä elokuun alussa.

Sanna Marin ja Markus Räikkönen menivät kihloihin vuonna 2016, mutta yhdessä pari on viihtynyt jo 16 vuotta.

Puolisoaan Marin kuvailee lempeäksi ja älykkääksi.

”Meillä on aina ollut hauskaa yhdessä, siitä lähtien kun olemme tavanneet”, pääministeri sanoo.

Tuore aviomies vahvistaa sanoman.

”Usein meille tulee tosiaan sama ajatus mieleen yhtä aikaa. Sitä voisi kuvata sanomalla, että meillä on keskenämme hyvin vahva yhteys.”

Lue koko haastattelu Kotiliedestä!

.

X