Julkkikset

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen ovat vuodattaneet yhdessä kyyneleitä ja jakaneet monta viinipulloa: ”Vaikeissa paikoissa korostuu ystävien merkitys”

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen ovat olleet ystäviä kuuden vuoden ajan.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen.

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen ovat olleet ystäviä kuuden vuoden ajan.

Vaikuttajatähti Sara Sieppi ja juontaja Shirly Karvinen saapuivat yhdessä Kultaiseen TV -gaalaan. Sara on Miss Suomi vuodelta 2011, Shirly vuodelta 2016.

Heidän ystävyytensä alkoi kuitenkin kuutisen vuotta sitten.

– Tavallaan tunnettiin jo aikaisemmin, mutta ei oikeasti tunnettu. Sitten osuttiin samoihin läksiäisiin ja siitä se sitten lähti, Sara muistelee.

– Alettiin ihan vain hengailemaan kahdestaan. Muistan, kun Sara tuli enimmäisen kerran minun luokseni käymään ja sisusti kämppäni, Shirly naurahtaa.

Ystävien merkitys

Ystävyyden syventyessä kaksikko on jakanut keskenään vaikeita elämänvaiheita. Molemmat ovat eronneet julkisen uran aikana, samoin somearvostelu on usein julmaa.

– Vaikeissa paikoissa korostuu ystävien merkitys. Sara on saanut kuivata monet mun kyyneleet ja jakaa monta viinipulloa, Shirly virnisti.

Viimeiset puolitoista vuotta kaksikko on urheillut viikottain yhdessä personal trainerin opastuksella.

– Meillä on tällainen jumppakerho, joka kokoontuu joka viikko samoihin kellonaikoihin. Kevään aikana meillä oli yksi kymmenen viikon tiiviimpi ajanjakso, Sara kertoo.

Kaksikko miettikin, miten kauan jaksavat juhlia. Molemmat ovat viettäneet alkuvuoden suhteellisen rauhallista elämää.

– Mennään täysillä siihen asti, kun jaksetaan, Shirly lupaili.

X