Julkkikset

Satu Taiveaho meni naimisiin kauniissa merenneitotyylisessä mekossa – nopeasti edennyt rakkaus syttyi hiihtolenkillä viime syksynä

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen sanoivat toisilleen tahdon silmin nähden rakastuneina.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Pekka Nieminen

Satu Taiveaho vietti hääpäiväänsä maanantaina.

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen sanoivat toisilleen tahdon silmin nähden rakastuneina.

Satu Taiveaho vietti häitään puolisonsa Ville Virtasen kanssa maanantaina 24. elokuuta. Kuvia hääparista on julkaistu sosiaalisessa mediassa.

Purjelaivan kannella otetuissa kuvissa tuore aviopari näyttää silminnähden onnelliselta. Kuvissa Sadulla on yllään kaunis merenneitotyylinen häämekko.

Valokuvaajan julkaisemissa kuvissa on kuvatekstinä muun muassa Johanna Kurkelan Rakkauslaulun sanoja. Kuvien kommenteissa ihmiset ovat jättäneet hääparille onnitteluviestejä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Satu + @villetvirtanen 💜 ”En pidä kiinni, en työnnä sua pois Ja pyytämättäkin tahtoisit jäädä Tänään ei satanutkaan vaikka taivas on ollut painava pitkään” ”Kaksi niin hehkuvaa ja kaunista saa kirkkaana loistaa Kunpa auringon päivät päällämme ei päättyisi koskaan” 💜 -JohannaKurkela, Rakkauslaulu . . . #instaphotos #instaphotographer #instapic #photography #photoshoot #landscapephotography #creative_photography #instablogit #allthingsofbeauty_ #canonphotography #yousocanon #canonyoucan #love #summervibes #loveyoutothemoonandback #youarethereason #instablogitfinland #autumniscoming #weddinginspiration #weddingphotography #weddingday #weddingdress #summerweddings #weddingphotographers #finishphotography #finland_photolovers #sdp

Henkilön Nancy Mäki Photography (@nancymakiphotography) jakama julkaisu

Rakkaus roihahti viime syksynä

Tuoreen avioparin suhde sai alkunsa viime syksynä, kun Ville lähestyi Satua ja pyysi häntä yhteiselle hiihtolenkille. Sen jälkeen suhde on edennyt nopeaa tahtia.

– Minulle on ominaista, että sitoudun nopeasti. En viihdy väljässä seurustelusuhteessa, jossa tapaillaan silloin tällöin, Satu kertoi Anna-lehden haastattelussa huhtikuussa.

Jo parin viikon tuttavuuden jälkeen Ville tatuoi käteensä Satu Kirsikka, ja joulun alla pari kihlautui. Satu on kertonut arvostansa Villeä kumppanina erittäin paljon.

– Arvostan tosi paljon sitä, että minulla on nyt rinnallani Villen kaltainen ihminen, joka haluaa viettää perhe-elämää, touhuta lasten kanssa ja on päättänyt, ettei tapa itseään työllä.

Kumppanin valinnassa on Sadun mukaan pitänyt miettiä myös lapsia.

– En valitse vain puolisoa itselleni. Valitsen miehen, joka on paras mahdollinen ihminen tähän perheeseen. Sellainen Ville on. Haluan koettaa elää hänen kanssaan koko loppuelämän, Satu kertoi aiemmin Anna-lehden laajassa haastattelussa.

X