Julkkikset

Tässä on Antti Holman koira Sasou! Valloittaa taidoillaan videolla – ymmärtää kolmea eri kieltä

Antti Holma ja hänen aviomiehensä hankkivat vuosi sitten koiran. Koira nähtiin tiettävästi ensi kertaa julkisuudessa hauskalla videolla.

Teksti:
Karoliina Kakko
Kuvat:
Mirva Kakko

Antti Holma.

Antti Holma ja hänen aviomiehensä hankkivat vuosi sitten koiran. Koira nähtiin tiettävästi ensi kertaa julkisuudessa hauskalla videolla.

Näyttelijä Antti Holma ja hänen puolisonsa harpisti Emmanuel Ceysson hankkivat reilu vuosi sitten koiranpennun Ranskasta. Koira on rodultaan whippet ja tottelee nimeä Sasou.

Uutinen tuli ilmi Antin palautepalvelu -podcastista. Koiraa ei tiettävästi ole nähty julkisuudessa – Antti itse ei käytä sosiaalista mediaa, eikä Sasou ole näyttäytynyt puolisonkaan somessa.

Antti Holman koira
Antti Holman koira Sasou on rodultaan whippet. Kuvan whippet on Sasoulle korkeintaan sukua.

Suoratoistopalvelu Ruutu on nyt tuonut ilmoille videon, jolla Sasou päästään viimein tapaamaan!

Kyseisessä Instagram-pätkässä Antti valmistaa itse koirankeksejä Sasoulle. Mestarileipurit-juontaja Antti kertoo videolla, että hänen pitää turvautua keksien leipomisessa valmiiseen jauhoseokseen. Samalla hän pohtii tuttuun sarkastiseen tyyliinsä, ettei lemmikki taida ymmärtää eteensä nähtyä vaivaa.

Kun taikina on valmis, Sasou kutsutaan paikalle ranskaksi. Koira pääsee maistamaan keksitaikinaa, kunhan ensin tottelee englanninkielistä ”istu”-käskyä.

Antti paljastaa videolla, että koira ymmärtää kolmea kieltä: englantia, ranskaa ja savvoo.

Kuin todistaakseen puhuvansa totta, Antti antaa näytteen: videolla Sasou ojentaa tassua, kun isäntä tervehtii sitä savolaisittain, ”hyvvee päevee”.

Videon loppupuolella Sasou antaa lisänäytteen ranskan taidostaan. Se on nostanut tassut pöydälle ja haistelee juuri uunista tulleita koirankeksejä kunnes Antti tiedustelee ranskaksi, ”mitä herra puuhailee”. Koira ottaa kiltisti tassut pois pöydältä.

Katso video alta:

Perhe viihtyy Yhdysvalloissa

Antti ja Emmanuel menivät naimisiin kaikessa hiljaisuudessa vuonna 2018. Kun avioliittoa oli vuoden verran takana, Antti kertoi Annan haastattelussa oppineensa ajan merkityksen avioliitossa.

– Asioille pitää antaa aikaa. Aika on tärkeätä. Olen sitä mieltä, että kaikkea ei voi saada. Ihmisillä on käsittämätön ajatus siitä, että pitäisi saada kaikki: työ, perhe ja bileet. Minusta näistä ei voi valita kaikkia. Yhden voi valita täysillä ja jos valitsee toisen, kumpikin vähän nakertaa toisistaan, Antti sanoo.

Pariskunta asuu tällä haavaa Los Angelesissa. Antti käy kuitenkin Suomessa töiden puolesta kuten juuri televisiossa pyörivien Mestarileipureiden merkeissä. Antti kertoo valitsevansa työprojektit harkiten, koska hän ei halua olla poissa kotoa liian pitkiä aikoja.

X