Julkkikset

Viikonloppuna juhlittiin Janni Hussin ja Joel Harkimon häitä – sulhasen sanat jokainen morsian haluaisi kuulla

Janni Hussi ja Joel Harkimo pääsivät juhlimaan häitään, joiden oli alun perin tarkoitus olla jo viime kesänä. Juhlissa oli läsnä sekä perhettä että ystäviä.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat olleet yhdessä vuodesta 2018.

Janni Hussi ja Joel Harkimo pääsivät juhlimaan häitään, joiden oli alun perin tarkoitus olla jo viime kesänä. Juhlissa oli läsnä sekä perhettä että ystäviä.

Janni Hussi, 31, ja Joel Harkimo, 33, menivät naimisiin lauantaina 10. kesäkuuta. Sekä Janni että Joel jakoivat Instagramiin merimaisemissa otetun hääkuvansa.

Joelin päivityksen sanat ovat sellaiset, jotka varmasti jokainen naimisiin mennyt haluaisi kuulla kumppaniltaan.

”Eilen oli mun elämän onnellisin päivä”, Joel kirjoitti kuvan yhteyteen.

Vihkiminen suoritettiin Helsingin Tuomiokirkossa, ja hääjuhlaa juhlittiin Helsingin edustalla Valkosaaressa sijaitsevassa pursiseuraravintola NJK:ssa.

Jannin ja Joelin sisaruksilla oli häissä tärkeät tehtävät. Jannin kaasona toimi hänen pikkusiskonsa Hilma Hussi, selviää Jannin jakamasta Instagram-tarinasta.

Joelin bestmanina puolestaan toimi hänen veljensä Leo, Joelin äidin, Leena Harkimon jakama kuva paljastaa.

”Onnellisena parhaassa seurassa! Niin rakkaat, tuore ukkomies ja bestman!” Leena kirjoittaa Instagramissa sydänten kera.

Juhlavieraiden joukossa oli myös useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Kuvia häistä jakoivat muun muassa Anni Ihamäki, Tuija Pehkonen ja Sointu Borg.

”Kiitos maailman ihanimmista hääjuhlista Janni ja Jolle ja onnea vielä! Siellä oli koko Aamulypsykin koossa, entiset ja nykyiset kaik!” Anni Ihamäki kirjoittaa Intagramissa.

Hänen jakamassaan kuvassa näkyvät Juuso Mäkilähde, Tuukka “Tuukkari” Ritokoski, Tinni Wickström ja Jaajo Linnonmaa.

Lisäksi Annin kuvista paljastuu myös Jannin hääpuvun näyttävä laahus. Löydät kuvat selaamalla alla olevaa kuvakarusellia.

”En ole ikinä haaveillut isoista prinsessahäistä”

Janni ja Joel alkoivat seurustella vuonna 2018. Joelin tavatessaan Janni tiesi heti, että ”tässä se on”.

”Hän on empaattinen sekä oikeudenmukainen ihminen, joka huomioi aina muita. Ihailen Jollessa myös hänen sosiaalisia taitojaan. Hän tulee aidosti kaikkien kanssa toimeen”, Janni kuvaili Joelia Annan artikkelissa vuonna 2022.

Pariskunta meni kihloihin vuonna 2021, ja häitä oli alun perin tarkoitus juhlia kesällä 2022.

”En ole ikinä haaveillut isoista prinsessahäistä, eikä sellaisia ole meille tulossa. Enemmän toivomme rentoa ja maanläheistä meininkiä”, Janni kertoi hääsunnitelmista Annan haastattelussa.

Häät kuitenkin siirtyivät. MTV3:n artikkelin mukaan syynä olivat Joelin ja Jannin omakotitaloprojekti ja työkiireet.

Vaihtuuko Jannin tai Joelin sukunimi?

Yhteistä sukunimeä pariskunta ei ainakaan vielä kerro ottaneensa. Janni oli pohtinut asiaa paljon jo viime vuonna.

”Nimi on niin iso osa identiteettiä, että en tiedä, tuntuisiko hassulta, jos nimi vaihtuisi”, Janni kertoi Annan haastattelussa.

Tulevaisuuteen Janni suhtautuu realistisen luottavaisesti.

”Itse rakkaudesta ja naimisiinmenosta sellainen mustavalkoisuus on karissut iän myötä pois. Rakkaudessa ja avioliitossa tulee varmasti monia vaiheita ja tunteet syvenevät tai muuttuvat elämän aikana. Kymmenen vuoden kuluttua suhde voi olla täysin toisenlainen mutta silti hyvä”, Janni totesi Annalle.

X