Ihmiset

Toimittaja Sean Ricks saa perheenlisäystä – jakoi hauskan kuvan

Ylen toimittaja ja tv-kasvo Sean Ricks jakoi ilouutisen Instagramissaan.

Teksti:
Salla Piirainen
Kuvat:
Sara Pihlaja / Otavamedia

Sean Ricksillä on aiemmasta suhteesta kaksi tytärtä.

Ylen toimittaja ja tv-kasvo Sean Ricks jakoi ilouutisen Instagramissaan.

Perjantai-ohjelmasta tunnettu toimittaja Sean Ricks, 40, on saamassa perheenlisäystä. Sean jakoi tiedon uudesta tulokkaasta Instagram-päivityksessään.

Ilouutisen hän kertoi hauskan kuvan kera. Kuvassa hän ja tulevan lapsen äiti pitelevät vesipyssyjä käsissään veikeät ilmeet kasvoillaan. Seanin kumppanin raskausvatsa näkyy kuvassa selkeästi punaisen kesämekon alta.

– Hei lapsemme! Nähdään iiiihan pian. Sua odottaa täällä kaksi isosiskoa, sukulaiset ja ystävät… JA katso, kuinka COOLIT vanhemmatkin sulla on!”, Sean kirjoittaa päivityksessään.

Kuva on kerännyt nopeasti kommentteja, joissa pariskuntaa onnitellaan vauvauutisista.

– Tää on siis paras uutinen!!, kommentoi toimittajakollega Rosa Kettumäki neljän sydän-emojin kera.

– Paljon Onnea!, toivottaa näyttelijä Janne Kataja.

– Onnea! Upeaa!, kommentoi yrittäjä Sointu Borg.

Lue myös: Sean Ricks otti terapiaan mukaan parhaan ystävänsä: ”Terapeutin luona Tommi kertoi ala-asteajastamme”

Kipuilua isyyden kanssa

Seanilla on aikaisemmasta avioliitostaan kaksi alakouluikäistä lasta. Hän erosi lastensa äidistä vuonna 2019. Hän kertoo Anna-lehden haastattelussa eron olleen kriisi, jonka aikana hän kävi läpi paljon asioita, jotka olivat muhineet sisällä lapsuudesta saakka.

Sean kertoi Annalle olleensa lasten saatua aluksi hukassa monien isyyteen liittyvien kysymysten kanssa. Hän epäili sen johtuvan siitä, ettei hänellä itsellään ollut kasvaessaan isää. Seanin isä kuoli syöpään hänen ollessaan nelivuotias.

– Toisaalta uskon, että vanhemmuus voi olla sokki silloinkin, kun isäsuhde on ollut hyvä. Vastuullesi annetaan pieni ihminen, ja hänestä on pidettävä huolta – jos olet aiemmin tuntenut riittämättömyyttä, vanhemmuushan vain vahvistaa sitä tunnetta, Sean kertoi Annassa.

Tampereella asuva Sean julkaisi Elämäni juoksu -omaelämäkerran (Minerva Kustannus) lokakuussa 2023. Kirjassa käsitellään hyväntuulisen tv-juontajan ajautumista henkiseen ja fyysiseen umpikujaan. Sean haluaa kirjallaan kutsua jokaisen kohti hitaampaa, kestävämpää ja armollisempaa elämää.

Lue myös Kotiliesi.fi: Toimittaja Sean Ricks sairastui nuorena syömishäiriöön – paljastaa nyt kuvan, jota ei olisi näyttänyt kenellekään 5 vuotta sitten

X