– Otsatukkahan sopii minulle!  Ja tämä hiusväri on aivan ihana. Alan taas käydä säännöllisesti kampaajalla. Myös meikki on kaunis: iho näyttää tasaisemmalta, Niina iloitsi, kun muuttumisleikki oli ohi.
– Otsatukkahan sopii minulle! Ja tämä hiusväri on aivan ihana. Alan taas käydä säännöllisesti kampaajalla. Myös meikki on kaunis: iho näyttää tasaisemmalta, Niina iloitsi, kun muuttumisleikki oli ohi.
Muoti

Niina kuvitteli, ettei mekko sopisi hänelle, kunnes näki itsensä peilistä – katso, miten nerokkaasti pitkän mekon voi pukea 

Farkkuihin ja huppareihin pukeutuva Niina Luotamo halusi oppia käyttämään hameita ja mekkoja. Muuttumisleikki pani koko tyylin uusiksi.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko

Muuttumisleikki on alkamassa, ja helsinkiläinen Niina Luotamo, 43, kuvailee itseään rennoksi pukeutujaksi. Hän vetää usein mukavuussyistä jalkaansa housut, mutta ha­luaisi oppia käyttämään hameita ja mekkoja.

Tosin pitkä kukkamekko tuntuu vieraalta, koska Niinasta tuntuu, että sellainen saisi hänet näyttämään mekkoon pukeutuneelta mieheltä.

Muuttumisleikki toi Niinan tukkaan ranskalaisen ilmeen

Niina ei ole värjännyt hiuksiaan moneen vuoteen, sillä hänellä on kaunis oma väri. Jotta sävy olisi entistä syvempi, hiukset värjättiin hieman hänen omaa väriään lämpimämmällä, suklaanruskealla sävyllä.

Niinalla on taipuisat hiukset, ja kun tukkaa lyhennettiin ja kerrostettiin, taipuisuus korostui. Pitkä otsatukka ja rikottu polkka saivat aikaan rennon, mutta elegantin ilmeen.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin tästä! Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Muuttumisleikki rohkaisi Niinaa meikkaamaan.

Muuttumisleikki rohkaisi Niinaa meikkaamaan.

Muuttumisleikki opetti uusia tapoja meikata

Niinan hieno luusto on kuin valkokangas meikille. Hänen arkimeikkiinsä kuuluvat ripsiväri, meikkivoide ja poskipuna, ja hän haluaisi oppia meikkaamaan monipuolisemmin. Meikkaaja näytti, miten jäänsinisten sil­mien sävyä voi korostaa tummalla silmämeikillä.

Mekko sopii myös housunaiselle – vaikka sitten yhdistettynä housuihin. Housujen ja mekon yhdistelmä on nyt trendikäs, ja siinä on kiehtovaa, maskuliinista särmää.

Kun lahkeet yltävät jalkapöydälle saakka, kannattaa jalkineiksi valita kevyet sandaalit tai avokkaat.

Niinan tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Muuttumisleikki näytti, että mekko sopii myös housunaiselle.

Muuttumisleikki näytti, että mekko sopii myös housunaiselle.

Hiukset

Silmille ulottuvan otsatukan ja pöyhityn polkan yhdistelmä on elegantti.

Housut

Leveälahkeiset housut sopivat täydellisesti mekon tai hameen alle.

Mekko

Pitkä, rento ja kirkkaan värinen mekko on monikäyttöinen ja näyttävä vaate.

Meikki

Tumma silmämeikki saa siniset silmät näyttämään entistäkin kirkkaammilta.

Voita tähtituotteita!

1. IT Cosmetics Bye Bye Under Eye -peitevoide piilottaa tummat silmänaluset, 12 ml 25 e.

2. IT Cosmetics Superhero Mascara saa ripset näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä, 25 e.

3. IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ -voide saa aikaan virheettömän näköisen ihon, 32 ml 39 e.

4. Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant -sampoo suojaa hiuksia katkeamiselta, 250 ml 32 e.

5. Kérastase Genesis Fondant Renforçateur -hoitoaine vahvistaa hiuksia ja antaa niille ryhtiä, 200 ml 39 e.

6. L’Oréal Professionnel Tecni.Art Constructor -lämpösuojasuihke antaa rakennetta ja suojaa hiusta lämmöltä, 150 ml 17,60 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Niinan meikki:

IT Cosmetics / Ilkka Ruotsalainen. Meikin pohjalla Confidence in a Cream -hoitovoide. Meikkivoide Your Skin But Better CC+. Peitevoide Bye Bye Under Eye. Puuteri Bye Bye Pores, sävy Translucent. Poskipuna Bye Bye Pores Blush, sävy Sweet Cheeks. Kulmakynä Brow Power, sävy Universal Taupe. Rajauskynä No-Tug, sävy Black. Luomiväri Matte Luxe Transforming Eyeshadow Palette. Ripsiväri Superhero Mascara, sävy musta. Huulikiilto Vitality Lip Flush, sävy Perfect Nude.

Niinan hiukset:

L’Oréal Professionnel & Kérastase / Heidi Kallio / Sydämen Pohjasta. Tyven väri L’Oréal Professionnel Inoa -kestoväri, sävyt 4+4,15+5,12 ja 5.32. Pituuksien väri Dia Richesse -kevytväri, sävyt 5.01, 5.12, 6.23 + Clear. Pesu Kérastase Genesis Bain ­­­ Hydra-Fortifiant -sampookylpy. Hoito Kérastase Fusio-Dose -tehohoito, Kérastase. Genesis Fondant Renforçateur -hoitoaine ja Kérastase Genesis Anti-Chute Fortifiant -seerumi. Muotoilu Kérastase Genesis Défense Thermique -lämpösuojasuihke ja L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformer Lotion. Viimeistely L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache -puuterisuihke.

Niinan asu:

Mekko 119 e, Rue de Femme. Housut 79,99 e, Selected. Sandaalit 89,99 e, Unisa. Kaulakoru 124 e, Lumoava. Käsilaukku 89,99 e, Unisa.

Tiedustelut: lumoava.fi, Rue de Femme ja Selected/ stockmann.com, unisa.com

Lue lisää:

Muuttumisleikki rohkaisi Virpiä, 46, radikaaliin muutokseen – katso, miten uusi tukka muutti koko ilmeen

Muuttumisleikki: Laura, 41, halusi aikuista tyyliä – katso, mitä kuulas meikki ja lyhyempi hiusmalli saavat aikaan

Julkkismuuttuja: Näyttelijä Sari Havas, 57, lumoaa naisellisen pehmeässä tyylissään – katso, miten raikkaalta uusi look näyttääkään!

X