Kauneus

Ysäriltä tuttu hainhammasklipsi on taas supertrendikäs – nämä rennot hiustyylit tuovat sen 2020-luvulle

Trendikäs asuste ja laiskojen hiuspäivien pelastaja. 1990-luvulta tuttu hainhammas on tämän hetken muodikkain hiusklipsi.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Istock

Ysärillä käytetty hainhammasklipsi on tehnyt paluun.

Trendikäs asuste ja laiskojen hiuspäivien pelastaja. 1990-luvulta tuttu hainhammas on tämän hetken muodikkain hiusklipsi.

Hainhammas on ysäriltä tuttu hiusklipsi, jolla voidaan tehdä erilaisia kampauksia – huolettomia nutturoita, ponnareita ja muita tukka-asetelmia.

Lue myös: Tämän hetken kuumin hiustrendi on monelle kauhistus – takatukan moderni ilme näyttää yllättävän hyvältä näillä julkkiksilla

Nyt isot hiusklipsit ovat tehneet paluun parinkymmenen vuoden jälkeen. Tällä hetkellä hiusklipsi yhdistetään sekä rentoon arkiasuun että näyttävään juhlatyyliin. Katso alhaalta, miten ysäriltä tuttu hiusklipsi sopii 2020-luvulle.

Kuvassa hainhammas.
Hainhampaita on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä.

Hainhammas – tältä ysäriltä tuttu hiusklipsi näyttää nyt

Hainhampaassa viehättää etenkin hiusklipsin helppous. Hiusklipsi on kätevä ottaa laukkuun mukaan, ja tarvittaessa hainhampaalla on helppo pyöräyttää hiukset tyylikkäälle niskanutturalle.

View this post on Instagram

 

Henkilön Tara (@tarmarz) jakama julkaisu

Hiusklipsillä ei välttämättä tarvitse kiinnittää kaikkia hiuksia. Osan hiuksista voi jättää auki.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Kōv (@kovessentials) jakama julkaisu

Hainhampaita on saatavilla eri väreissä, malleissa ja kuoseissa. Koristeellisempi hiusklipsi sopii hyvin myös eleganttiin juhlakampaukseen.

Räikeämpi hainhammas antaa ihanaa väriä asuun. Hiusklipsi voi olla esimerkiksi väripilkku muuten tummansävyisessä asussa.

Hainhammas tuo vaihtelua perinteiseen ponnarikampaukseen. Tämän tyylin tekemiseen et tarvitse edes minuuttia.

Hainhammas sointuu arkiasujen lisäksi myös rohkeampaan iltatyyliin. Hiusklipsi säästää sitä paitsi aikaa hiustenlaitosta.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Julia Dang (@juliaadang) jakama julkaisu

X