Kauneus

Kevään uudet hajuvedet – Valitsetko itämaisen kukkaistuoksun vai äärettömän meren?

Teksti: Anna.fi

Tutuista tuoksuaineista on taas sekoiteltu aivan uudenlaisia vivahteita. Naisten kevätuutuuksissa on itämaisia kukkia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja puumaisia raaka-aineita.

Elie Saab Le Parfum Resort Collection EdT – Haaveile

Elie Saab Le Parfum Resort Collection EdTJo nyt voit alkaa haaveilla lomasta. Jos mielessä siintää Välimeren aurinko, fiilistele Elie Saab Le Parfum Resort Collection EdT -tuoksulla, 50 ml 62 e. Tyylikäs pullo on tulvillaan hedelmäisen kukkaisia tuoksuja. Niissä on viikunaa, mandariinia, appelsiininkukkaa, jasmiinia, santelipuuta ja ambraa. Elie Saabin trendivinkkejä iltapukeutumiseen nähtiin Pariisin muotiviikoilla.

 

 

 

Gucci Guilty Diamond EdT – Hehku

Gucci Guilty Diamond EdTViettelystä, intohimoa ja hehkua toistavat sekä Gucci Guilty Diamond EdT -tuoksun pullo että tuoksu, 50 ml 85,90 e. Itämaiskukkainen tuoksu on naisellisen lämmin. Ensimmäisenä tuoksuu rosépippuri, lempeä nostattavat syreeninkukka ja kardemumma. Ambra ja patsuli sitovat tuoksut yhteen. Viettelevä ja naisellinen on myös Guccin kevätmallisto.

 

 

 

Calvin Klein Eternity Summer EdP – Rentoudu

Calvin Klein Eternity Summer EdPSulje silmäsi ja loihdi eteesi maisema, jossa ääretön meri ja kirkas kesätaivas kohtaavat. Sinne sinut lupaa viedä tuoksullaan Calvin Klein Eternity Summer EdP, 100 ml 68 e. Vesimäinen kukkaistuoksu rakentuu päärynästä, vesimelonista ja mandariinista, joita terästävät muun muassa pioni, hyasintti, myski ja santelipuu. Rantatyyliä nähtiin myös Calvin Kleinin näytöksessä.

 

 

 

YSL Paris Premières Roses – Uudistu

YSL Paris Premières RosesRuusuinen YSL Paris Premières Roses on pukeutunut nuoren ja kapinallisen japanilaisen taiteilijan, Houxo Quen, luomaan pulloon. Kuosiin hän on saanut inspiraation graffiteista. Väriä ja kuoseja oli myös Saint Laurentin kevätmallistossa. Klassinen ruusuntuoksu on uudistuksessa saanut keveyttä ja pehmeyttä, 125 ml 69,90 e. Myynnissä Sokoksissa.

 

 

 

 

Lue myös:

Kevään ja kesän 2015 meikkitrendit – Nudea ja pastellisävyjä
Kuituripsiväri testissä – Vaihtoehto ripsienpidennyksille
Hiusten vaalennus brunetesta blondiksi – Näin luot Kim Kardashian -lookin

Teksti: Sini Kesänen
Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia, AOP, Leena Aro

Anna 11/2015

X