Kauneus

”Aivan sairaan ihana!” – Heidi Sohlbergin lyhyet hiukset saivat hämmästyttävän erilaisen ilmeen modernin pixien myötä

Eteenpäin kammattu moderni pixie loi Heidi Sohlbergille täysin erilaisen ilmeen, vaikka hiusten pituus pysyi samana.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Kristiina Kurronen, Om-Arkisto

Heidi Sohlberg viihtyy lyhyissä hiuksissa.

Eteenpäin kammattu moderni pixie loi Heidi Sohlbergille täysin erilaisen ilmeen, vaikka hiusten pituus pysyi samana.

Moderni pixie näyttää Heidi Sohlbergilla upealta. Ennen nykyistä lyhyttä hiustyyliään Heidi on kuitenkin ehtinyt kokeilla monenlaisia hiustyylejä.

– Minulla on ollut pitkät hiukset, tummat hiukset ja kaksiväriset hiukset. Ennen syöpähoitoja olin jo lyhentänyt hiuksia, joten en kokenut hiusten menettämistä niin dramaattisena kun moni olisi voinut luulla. Muut asiat olivat tärkeämpiä siinä kohtaa, vaikkakin naiselle hiusten menettäminen on aina iso asia. En käyttänyt peruukkia koko aikana, kaljuna oleminen oli minusta osa prosessia.

Kun Heidin hiukset alkoivat jälleen kasvaa, hänellä ei ole käynyt mielessä kasvattaa niitä pitkiksi. Hän viihtyy lyhyessä mallissa ja on kokeillut siihen kaikkia sateenkaaren sävyjä. Tällä hetkellä Heidin hiukset ovat hyvin lähellä hänen omaa luonnollista sävyään ja niitä vain raidoitetaan.

Kuvauksiin loihdittu pixie-tyyli miellytti Heidiä.

– Aivan sairaan ihana! Ihanaa, kun lyhyestäkin tukasta saa erilaisia tyylejä.

Moderni pixie

Heidi on totuttu näkemään sporttisesti taaksepäin kammatussa lyhyessä hiusmallissa. Halusimme toteuttaa hänelle modernin version 1960-lukua henkivästä pixie-hiusmallista. Vaikka hiukset olisivat lyhyet, saa niihin toteutettua täysin erilaisia tyylejä pelkästään kampausta vaihtamalla. Eteenpäin kammattu tyyli loi Heidille täysin erilaisen ilmeen, vaikka hiusten pituus pysyi samana.

Heidin hiukset föönattiin kasvoja kohti. Sen jälkeen ne myös rullattiin kohti kasvoja keskikokoisilla hiusrullilla, jotka jätettiin asettumaan ja viilentymään. Lopuksi rullat poistettiin ja hiuksiin lisättiin hiukan lisää volyymia ja tekstuuria antavaa suihketta.

Hiukset harottiin sormin auki paikoilleen. Kun föönaus ja rullaus tehdään kasvoja kohti, koko kampaus asettuu kuin itsestään.

Heidi Sohlberg on totuttu viime vuosina näkemään lyhyessä tukassa. Uusi, eteenpäin kammattu moderni pixie toi kivaa vaihtelua tyyliin.
Heidi Sohlberg on totuttu viime vuosina näkemään lyhyessä tukassa. Uusi, eteenpäin kammattu moderni pixie toi kivaa vaihtelua tyyliin.

Lue myös nämä jutut:

”Vau, tämä on aivan ihana” – Hanna Sumarin kiharoille tehtiin täydellinen muodonmuutos: tunnistaisitko Hannaa pitkässä ja suorassa tukassa?

Julkkismuuttuja: Kansanedustaja ja juontaja Jaana Pelkonen, 42, on luonnollinen kaunotar – katso kuva ihanasta keijulookista!

Julkkismuuttuja: Näyttelijä Sari Havas, 57, lumoaa naisellisen pehmeässä tyylissään – katso, miten raikkaalta uusi look näyttääkään!

Julkkismuuttuja: Näin heleästi hohtaa tuoreen äidin iho – katso, miltä näyttää Hanna Pakarisen, 37, lempeä look

X