Reseptit

Banaani-puolukkatuorepuuro

Banaani-puolukkatuorepuuro yhdistää ihanalla tavalla makeaa ja kirpeää. Tuorepuuro on kiireisen aamun pelastus, sillä sen voi sekoittaa valmiiksi jo illalla
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Banaani-puolukkatuorepuuro:

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl pähkinöitä rouhittuina
  • 1 iso kypsä banaani
  • 200 g pakastepuolukoita
  • 1 rkl tummaa sokeria (fariini tai muscovado)
  • 5 dl maustamatonta jogurttia
  • 1/2 tl kanelia

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin kulhossa.

2. Anna tekeytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

3. Voit tehdä tuorepuuron valmiiksi jo edellisenä iltana ja se tekeytyy täyteläisen pehmeäksi yön aikana.

X