Kasvis-broilerivuoka
Kasvis-broilerivuoka on terveellinen, hyvä ja kauniin värikäs arkiruoka.
Ainekset
Kasvis-broilerivuoka
- 500 g isoja tomaatteja
- 2–3 pientä kesäkurpitsaa
- suolaa
- 400 g broilerin rintafileitä
- 2 tl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 0,5 dl parmesaaniraastetta
- 1/2 ruukkua lehtipersiljaa hienonnettuna
- 2 vartta kevät- tai kesäsipulia hienonnettuna
- 1–2 rkl oliiviöljyä
- 1 dl pinjansiemeniä
Valmistusohje
Kasvis-broilerivuoka valmistuu näin:
1. Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsat. Levitä kesäkurpitsaviipaleet leivinpaperin päälle. Ripottele pinnoille suolaa, ja jätä viipaleet itkettymään noin 15 minuutiksi. Kuivaa pinnat talouspaperilla.
2. Leikkaa broilerin rintafileet kolmeen osaan ja sipaise pinnat oliiviöljyllä. Ruskista palat kuumalla paistinpannulla ja mausta molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Jätä odottamaan.
3. Sekoita pienessä kulhossa parmesaaniraaste, lehtipersilja, sipulinvarret, oliiviöljy ja pinjansiemenet.
4. Lado keskikokoiseen uunivuokaan vuorotellen tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleita ja broileripaloja. Ripottele väleihin parmesaani-yrttiseosta sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria. Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Tarjoile kasvis-broilerivuoka raikkaan salaatin kera.
Lisää broileriruokia arkeen:
Kotiliesi.fi: Broileripihvit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous