Tomaatti-fetapizza
Tässä pizzassa täytteet ovat ihanan nurinkurisesti. Tomaattikastikkeen sijaan pizzapohjalle levitetään fetajuustoa, täytteeksi tomaatteja.
Ainekset
Pohja:
- 2 dl vettä
- 1 rkl psylliumia
- 1/2 tl suolaa
- 2 1/2 dl tattarijauhoja
Kastike:
- 1 prk (150 g) ranskankermaa
- 1-2 rkl tuoretta minttua
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisäksi:
- 1 rasia (250 g) kirsikkaluumutomaatteja
- 1 prk (200 g) fetajuustoa
- 1/2 dl pinjansiemeniä
- 1 dl rucolaa
Valmistusohje
1. Tee pohja. Sekoita psyllium ja suola kylmään veteenja anna turvota 10 minuuttia.
2. Sekoita joukkoon jauhot ja vaivaa taikina palloksi.
3. Kauli taikina jauhojen avulla yhdeksi isoksi tai 2–3 pienemmäksi pizzapohjaksi leivinpaperoidulle uunipellille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia.
4. Tee kastike. Mausta ranskankerma hienonnetulla mintulla, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Levitä kastike esipaistetulle pohjalle ja ripottele päälle kirsikkatomaatit, feta sekä pinjansiemenet.
5. Paista pizzaa vielä 10–15 minuuttia ja viimeistele pizza rucolalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous