Glitz & Glam

Arkityylini Too Faced Natural Lust -luomiväripaletillani

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään esittelen arkityyliäni silmämeikissä. Kauas on tultu niistä ajoista, kun silmämeikkini oli hyvin vahva. Silloin olin vielä ammattilaismeikkaaja, joten periaatteessa työkin velvoitti ja inspiroi näyttämään siltä. Nykyään tapaan työssäni yritysten edustajia, en välttämättä voi ilmestyä paikalle ammattilaismeikkaajalta näyttävänä. Siksi siis arkimeikkini on muuttunut.

Esittelin uusinta luomiväripalettiani, jonka hankintaa pohdin hartaasti. Olen palettia ylistänyt postauksissani, varmaan jo ärsytykseen asti. Pahoittelen, tämä postaus ei poikkea linjasta, mutta jätän hankintani suitsutukset vähemmälle. Olen vain niin innoissani, kun tämä luomiväripaletti on niin täydellinen minulle! Lähes joka päivä käytössä.

Sen sävymaailma ja yhdistelmä mattaisia ja hohtavia sävyjä natsaa niin täydellisesti minun makuun ja tarpeeseen! Voin bloggaajana tai ”bilehileenä” revitellä sävyjen kanssa, mutta arkena ja edustustilaisuuksissa voin himmailla ihanilla turvasävyilläni.

Esittelin yhden räväkän meikin, jossa olin käyttänyt Natural Lust -palettia. Löydät räväkämmän toteutuksen tutoriaalin tästä linkistä! Halusin leikkiä väreillä ja haastaa itseäni kokeilemaan villisti. Oikeasti minuun ei kadulla törmää näin räväkkänä – ainakaan enää nykyään.

Tässä on lähempää totuutta oleva meikkityylini arkena. Huulissa nyt vähän revittelin, kun kokeilin testiini tarjottua huulipunaa. Valitsin testiini sävyn, joka ei ehkä olekaan minun tyylinen. Vähän liian ”tuksumainen” minulle, eikö vain? En tällä haluaisi tarkoittaa halventavasti tuota termiä, mutta vaikka sen kuinka muotoilisin toisin, niin moni teistä lukijoista ajattelisi niin kuitenkin. Sävy on hyvin kaunis, mutta liian purkkapinkki minulle. Tulee lapsuuteni Barbie-nuket mieleen. Minulla pitäisi olla vähän tummempi sävy, niin sitten se varmaan istuisi. Ei kuitenkaan täysin pilaa kokonaisuutta. Joku tällainen välipohdinta huulimeikistä syntyi tätä postausta kirjoittaessani.

Tässä arkisessa ja minulle hyvin tyypillisessä silmämeikissä käytin seuraavia sävyjä: Love Spark, Love Language, Too Good ja Fall Hard. Merkitsin käytetyt sävyt kuvaan.

Ensimmäiseksi levitin mattaisen Love Languagen luomivaolle ja sen yläpuolelle. Seuraavaksi tummensin luomivaon varjostusta sävyllä Fall Hard. Liikkuvalle luomelle levitin jumalaisen kauniin Too Good nimeä kantavan luomivärin. Lopuksi korostin kulmaluuta ja silmän sisänurkkaa sävyllä Love Spark.

Tykkään tällaisesta silmämeikistä arkena, koska se on nopea tehdä. Sävyt ja tyyli sopii minulle, eikä silmämeikissä ole mitään ”liikaa”. Toki välillä teen toteutuksen täysin mattaisena, mikä tosiaan onnistuu Too Facedin Natural Lust -paletilla. Siinä on niin paljon mattasävyjäkin. Mutta onhan arkenakin kiva säihkyä vähän, eikö?

Onko sinun arkimeikkisi tummempi vai vaaleampi? Vai olemmeko ”samikset”?

Lue myös

X