Glitz & Glam

Vuoden 2019 meikkityylit – koko vuoden meikkikuvat

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein mukavaa alkanutta vuotta! Oliko vuodenvaiheesi rauhaisa vai riehakas? Jatkan tämän alkuvuoden erilaisilla yhteenvetopostauksilla. Olen muutamana vuonna julkaissut yhteenvedon vuoden aikana julkaisemistani meikkilookeista. Toteutan tämän myös tänä vuonna.

TAMMIKUU 2019

Olen huomannut, että vuosi vuodelta meikkipostauksieni määrä on vähentynyt. Olin hyvin yllättynyt tätä postausta tehdessäni, etten julkaissut tammikuussa yhden yhtäkään meikkipostausta. Vilahdin kuitenkin meikittömillä kasvoilla ja arkimeikeissäni joissain kuvissa.

HELMIKUU 2019

Myös helmikuu jatkoi samaa kaavaa. Vilahtelin vain arkimeikeissä ja yksityiskohtaisissa kuvissa, kuten ripsivärin esittelyissä, mutta kunnon meikkilook -postauksia en julkaissut ollenkaan.

Ryhdyin muistelemaan, että miksi oli näin? Eihän minulla ollut kiireistä silloin tammi- ja helmikuussa. Opparini junnasi ja opiskelutkin olivat pulkassa, vain oppari puuttui. Puhuin tästä miehelleni, joka muistutti, että minulla oli vähän motivaatio hukassa siihen aikaan. Niin olikin, muistin sitten. Olin niin väsynyt ja sen seurauksena motivaatio kateissa. Vuoden alku meni vähän hunnigolla ja omaa sisintäni pohtien. Käperryin itseeni ja olin epäsosiaalinen, vaikka se ei välttämättä kaikille näkynyt.

MAALISKUU 2019

Maaliskuussa inspiroiduin ja aloin heräillä henkiin. Potkaisin opparini uudelleen käyntiin ja ryhdyin työstämään sitä motivoituneena. Motivaatio meikkailuun alkoi jälleen palailla, josta kertoo se, että julkaisin meikkipostauksen.

Huomasin, että tuossa postauksessakin mainitsen ”meikkikuvausmasennuksen”.

HUHTIKUU 2019

Huhtikuussa paahdoin täysillä oppariani, mutta ehdin välillä studiollekin kuvauksiin. Tein lasi-ihotutoriaalin ja kevättä oli selkeästi ilmassa ja mielessä, koska meikkilookin värit olivat pirtsakat. Tutoriaalin tähän persikkaiseen kevätmeikkiin löydät täältä.

TOUKOKUU 2019

Toukokuussa jännitin tulevia valmistujaisiani ja muutenkin järjestelin niitä sekä tein hankintoja juhlaa varten. Olin etukäteen suunnitellut meikin, jonka tekisin valmistujaistilaisuuteen. Tämä on äärimmäisen harvinaista minulle, sillä olen näissä asioissa usein tunteella menevä. En suunnittele, teen sen hetken fiiliksen mukaan. Mutta tällä kertaa olin ennakolta suunnitellut ja testannut. Tein valmistujaismeikistäni tutoriaalin, ja toden totta, tässä meikissä astelin vastaanottamaan tutkintotodistukseni.

Täältä löydät tästä valmistujaismeikistä tutoriaalin.

KESÄKUU 2019

Kesällä esittelin It Cosmeticsia, jonka aatteesta inspiroituneena toteutin meikin, joka on luonnollinen. Meikki, joka ei muuta minua liikaa – minä, mutta pikkuisen parempana.

Toivoin kovasti lämmintä kesää, jonka vuoksi inspiroiduin toteuttamaan kuuman smokey eye -meikin Naked Heat -luomiväripaletilla. Muistelisin, että sain tähän lookiin kommentin, että näyttää ihan allergiselta reaktiolta. Itse pidän tästä edelleen ja olen eri mieltä, tämä ei näytä allergiselta reaktiolta. Allerginen reaktio näyttää aivan toisenlaiselta – ainakin ne, mitä olen itse saanut elämäni aikana.

Jos sinä ihastuit tähän kesämeikkiin, niin löydät tutoriaalin siihen tästä linkistä.

HEINÄKUU 2019

Heinäkuussa muistan olleeni värikäs arkimeikkailuissani. Suosin persikkaa ja jopa oranssia. En mihinkään muuhun vuodenaikaan osaisi käyttää oranssia, mutta heinäkuussa se tuntuu luontevammalta itselleni. Inspiraationi ovat olleet kesä, aurinko ja oranssi.

ELOKUU 2019

Elokuussa syttyi syvä rakkaus. Rakkaus luomiväripalettia kohtaan. Aloitin testailut hyvin revittelevällä ja värien tulitusta täynnä olevalla meikillä. Ei todellakaan minun tyylinen, mutta kokeilin, koska inspiroiduin.

Löydät tämän meikin tutoriaalin täältä!

Seuraavassa meikissä olikin todella arkinen tyyli, jota koristin hempeällä huulipunalla.

Näytin myös pienen meikkivinkin, jolla kevytkin silmämeikki liftaa ilmettä. Katso täältä meikkivinkkini!

SYYSKUU 2019

Sinapinkeltainen hurmasi minut syksyn saavuttua. Olin jo pitkään haaveillut sinapinkeltaisista vaatteista ja silmämeikistä. Syyskuussa sitten toteutin haaveeni. Yllätyin, kuinka mahtavasti ko. väri minulle sopii!

Katso ja lue lisää täältä!

Syksyllä elämäni muuttui aika paljonkin. Loppukesästä aloitin työt ja muutuin taas aktiivisemmaksi ja sosiaalisemmaksi. Kävin aika paljon ulkona illanvietoissa. Välillä kävin kuvaamassa iltalookkini, kuten tämän iltameikkini.

LOKAKUU 2019

Lokakuussa en ennättänyt meikkipostauksia tuottamaan, mutta asupostauksia tuotin. Lokakuussa oli vielä valoa ja ruska oli kaunis. Odotan lunta ja valoa, niin palaan taas asupostausten pariin. Marraskuun ja joulukuun pimeys ja harmaus vei motivaationi asupostauksiin. Jatketaan niitä taas myöhemmin.

MARRASKUU 2019

Yllättävää kyllä, marraskuussa aktivoiduin meikkipostauksiin, vaikka aikani oli todella rajallista. Inspiroiduin kokeilemaan viileän utuista ja hohtavaa arkimeikkiä. Simple, mutta mielestäni tosi kiva arkimeikki. Sellainen, jossa on vähän jotain, mutta ei liikaa.

Pikkujoulukauteen valmistautuminen myös alkoi marraskuussa. Toteutin klassisen pikkujoulumeikin uudella twistillä. Tykkään tästä edelleen ihan älyttömästi. Tein firman pikkujouluihin lähes samanlaisen. Kampaus oli erilainen, sillä kävin kampaajalla hakemassa pikkujoulukampauksen. Sainkin yhden upeimmista ikinä!

Löydät meikkitutoriaalin täältä!

Niin joo, näyttäytyin myös silmälaseissa ensimmäistä kertaa. Täältä löydät lisää kuvia minusta silmälaseissa.

JOULUKUU 2019

Joulukuussa oli säihkettä ja kimallusta. Joulumeikki vuosimallia 2019 näytti tältä.

Tällaiselta näytti Glitz & Glamin meikkivuosi 2019. Ei enää yhtä runsas kuin aikaisempina vuosina. Olen tosiaan potenut flegmaattisuutta meikkikuvauksia kohtaan, mutta koin asian suhteen pientä piristymistä vuoden aikana. Varsinkin Too Facedin Natural Lust -luomiväripaletti auttoi toipumisessa.

Toivon kovasti, että tämä alkanut vuosi olisi runsaampi meikkauksien osalta. Huomasin kyllä, että loppuvuodesta olen ollut inspiroituneempi ja se jotenkin myös näkyy meikeissäni.

Kerro ihmeessä, mitä kaipaisit meikkipostauksiini? Kuulisin mielelläni kommentteja, toiveita ja palautetta.

Lue myös

X