Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Lohikäärme

Teksti:
Anna.fi

Lohikäärmeen merkkiin liitetään voima ja eksotiikka. Lohikäärme on hyvin eroottinen olento ja voimakas libido ohjaa hänen rakkauselämäänsä.

Lohikäärme
Kiinalainen nimi Long, onnen symboli
Planeetta Mars
Elementti Maa
Kuukausi Huhtikuu
Onnenkivi Ametisti
Onnenkukka Kirjokohtalonköynnös
Onnenvärit Kulta, hopea, vaalea ruskeanharmaa
Onnennumerot 1, 6, 7
Perusvoima Jang
Länsimainen vertailukohde Oinas
Tuntihallitsija 7.00–9.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Lohikäärme on elinvoimainen, mystinen, taiteellinen ja harvinaisen onnekas. Merkin ylivoimainen luonne voi tehdä hänestä vaikeasti lähestyttävän. Tämä kostautuu ihmissuhteissa. Lohikäärme auttaa mielellään muita, mutta ei halua itse ottaa apua vastaan. Vaikka Lohikäärme on puoleensavetävä, hän nauttii yksinäisyydestä ja erakoituu helposti. Lohikäärme mukautuu monenlaisiin tilanteisiin helposti, mutta ainoastaan hyötyäkseen niistä. Hän seuraa aina vaistoaan, ei järkeään. Tästä syystä Lohikäärmeen elämää hallitsee ajoittainen sekasorto.

Temperamenttinen Lohikäärme näyttää tunteensa voimakkaasti eikä siedä toisilta määräilyä. Lohikäärme haluaa olla täydellisen vapaa. Hän ahdistuu rakenteista, jotka pyrkivät rajoittamaan hänen elämäänsä. Lohikäärme on perfektionisti ja vaatii siksi itseltään ja muilta paljon. Häntä voi luonnehtia jopa suuruudenhulluksi. Hän kertoo saavutuksistaan suureen ääneen ja innostuu asioista täysillä. Vaikka Lohikäärmeen intuitio ohjaa häntä usein oikeaan suuntaan, hän tulkitsee ihmisiä ja tilanteita usein hätiköidysti. Hyväonnisena hän selviää hankalistakin tilanteista voittajana. Kun Lohikäärme lähtee tavoittelemaan unelmiaan, ei mikään estä häntä saavuttamasta niitä ja ylikin.

Terveys Lohikäärme polttaa itsensä helposti loppuun intohimoisen luonteensa ansiosta. Voimakkaat tunteenpurkaukset voivat aiheuttaa myös fyysisiä haittoja, kuten päänsärkyä tai lihassärkyjä. Hänen onnekkuutensa takaa kuitenkin hyvän terveyden.
Hyviä ominaisuuksia Muuntautumiskyky, vetovoima, vahva intuitio
Huonoja ominaisuuksia Ailahtelevaisuus, liioittelu, itsekkyys
Sopivia ammatteja Keksijä, insinööri, mainoskonsultti, lakimies, lääkäri

Rakkaus

Karismaattisen Lohikäärmeen villi ja vapaa luonne vetää puoleensa ihailijoita. Lohikäärme inspiroi muita ja saa nämä uskomaan omiin unelmiinsa. Lohikäärmeen seura on innostavaa ja hänen läsnäolonsa huomataan. Lohikäärmeen ailahteleva rakkauselämä on täynnä iloa ja surua. Lohikäärmeet voidaan rakkauden saralla jakaa kahteen luokkaan: niihin, jotka antautuvat vakavaan ihmissuhteeseen jo hyvin varhain elämässään ja niihin, jotka vaihtavat suhdetta kuin sukkaa ja karttavat kaikkea sitoutumiseen viittaavaa.

Lohikäärme ei yleisesti ottaen ole sitoutuvaa tyyppiä ja hänelle voi sopia paremmin sinkkuelämä. Etenkin Lohikäärmenaiset voivat olla hyvin voimakkaita ja pyrkiä hallitsemaan suhteita niin paljon, että eivät osaa ottaa huomioon kumppaninsa tunteita. Jos joku kuitenkin saa pidettyä Lohikäärmeen kiinnostuksen yllä sitoutumiseen asti, on todennäköistä, että Lohikäärme pysyy suhteessa lopun elämäänsä. Lohikäärme nauttii niin henkisestä kuin fyysisestä jännitteestä ja tuo kaikkiin ihmissuhteisiinsa ripauksen taikaa. Lohikäärme tarvitsee vierelleen helpon ja huumorintajuisen kumppanin, joka kuitenkin kestää tämän voimakkaat mielialanvaihtelut ja niiden purkautumisen.

Yhteensopivuus

Parhaat kumppanit Lohikäärmeelle ovat Apina, Käärme ja Rotta. Toisen Lohikäärmeen kanssa suhde on kilpailua parrasvaloista, mutta tasapainon löytyessä suhde on mahdollinen. Lohikäärmeen ja Tiikerin välinen suhde on hyvin intohimoinen. Vuohen ja Lohikäärmeen välillä on paljon seksuaalista vetovoimaa, mutta luonteiden erilaisuudet helposti rikkovat liiton. Sian ja Jäniksen kanssa lempeä suhde on mahdollinen.

Härän kanssa suhde ei toimi, sillä tämä ei pysty sopeutumaan Lohikäärmeen ylivoimaisuuteen. Kukon ja Lohikäärmeen voimakkaat egot voivat tehdä suhteesta mahdottoman. Lohikäärmeelle epäsopivin kumppani on kuitenkin Koira, joka on hänen täysi vastakohtansa.

Kuuluisia Lohikäärmeitä

Sigmund Freud, Joan of Arc, Bruce Lee, Bernard Shaw, Pat Schroeder, Florence Nightingale, Robin Williams, John Lennon, Nicolas Cage, Mae West, Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Russell Crowe, Keri Russell, Melissa Joan Hart, Salvador Dali, Frank Sinatra, Rihanna, Vanessa Hudgens, Rupert Grint, Calista Flockhart, Liam Neeson, Rumer Willis

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Lohikäärme
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X