Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 12.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Joko olet Jupiterin merkissäsi olon myötä alkanut luomaan uutta uskoa suunnitelmiisi? Nyt voi olla innoittava hetki, jolloin saat vastakaikua suuriin suunnitelmiin ja haluat ilmaista itseäsi näyttävästi. Työ vaatii extrapaneutumista tai syventymistä papereihin, mutta se näyttäisi sujuvan hyvin. Uusi rakkaus on mahdollinen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toimit näinä päivinä erittäin hyvin sekä itsenäisesti että suuremman ryhmän tai verkoston osana. Ehkä uutta tietotekniikkaakin tulee eteen, mutta saat siitä paljon irti ja lisäksi koet olosi nuorekkaaksi tai trendikkääksi. Arki riittää nyt varsin hyvin, ja sitä on joka tapauksessa aivan riittävästi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Epäselvyyttä on saattanut olla riittämiin viime aikoina, etkä ole päässyt vieläkään täyteen selvyyteen linjasta tai omasta tulevaisuudestasi. Kulissien takaisuus on leimannut monen merkkisi edustajan elämää, ja virran mukana on pitänyt mennä. Jupiter alkaa tuoda sinulle uutta yhteisöllisyyttä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mars ja aurinko osuvat harmonisesti merkkiisi ja ovat vaikuttaneet jo pitkään tehden sinusta laaja-alaisemman ja eri puolet huomioon ottavan. Tulevaisuuden visiot ja jopa uusi teknologia ovat vallanneet elämääsi jollain tavalla, ja nyt ruokahalusi on vain kasvamassa paisuttavan Jupiterin myötä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu vaa’an merkissä pehmentää ajatusmaailmaasi ja saa sinut näkemään paremmin kauneuden. Kanssakäyminen voi olla vilkasta ja korostaa kahdenkeskisyyttä ja diplomatiaa. Kiinnostus aluevaltaukseen on kasvussa ja se voi tarkoittaa myös halua tutustua uuteen kulttuuriin tai matkailuun.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tarpeesi näyttää voimasi ja kykysi on ollut kasvussa ja olet yhä valmis ryntäämään sinne sun tänne ja väittelemään, jotta pääset tavoitteeseesi. Harvoin on näin terävöittäviä planeettavaikutuksia. Älyllinen haastavuus voi törmätä tietokatkokseen tai aikatauluongelmaan. Pidä tunne salassa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

On mahdollista, että maailma aukeaa sinulle tavalla, jota et ole pitkään aikaan nähnyt, ja nyt on aika laittaa oma panoksesi siihen. Luottamusta on ilmassa ja saat hyvän yhteyden kaukana olevaan tahoon tai ihmiseen. Asiat eivät kuitenkaan mene niin nopeasti eteenpäin kuin haluaisit. Vedät puoleesi erästä ihmistä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Haluat tai saat olla enemmän itsesi kanssa ja levätä. Voit huomata, että olit sitä jo kaivannutkin! Suurimmat luovuuden ryöpsähtelyt tai mukanaolo viihteen virrassa ovat kääntyneet hiljaisemmalle liekille, ja saat enemmän iloa pienimuotoisesta arjesta. Tunteissa on pidättyvyyttä ja sanat ovat pannassa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Päivässäsi pitäisi olla mukavia hetkiä, jolloin tunnet yhteenkuuluvuutta ja saat edetä haluamaasi tahtiin, ilman pakkoa. Ajan henki on muuttunut, ja saat jatkossa lisää tilaa olla oma itsesi, eikä viihdettä tule puuttumaan. Rakkauselämäsi virittyy korkeammalle oktaaville, jos annat sille tilaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuulosteletko nyt enemmän itseäsi ja todellista tahtoasi edetä tiettyyn suuntaan? Kotielämän ja uran välillä voi olla vaikeasti yhteensovitettavia seikkoja, joihin on nyt pureuduttava. On mahdollista, että koti ja perhe vaativat sinulta jatkossa paljon. Perhesuhteet menevät romantiikan edelle!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olotiloissasi on ollut pidempään ylä- ja alamäkiä sekä uskomattomia ja yllättäviä tapahtumia, mutta nyt pääset hengähtämään mukavassa, rentouttavassa ilmapiirissä. Planeetat tukevat vahvasti itseilmaisuasi, ja vakuutat helposti ihmisen. Kaikessa kanssakäymisessä henkinen yhteys on tärkeää!

Kalat (19.2.-19.3.)

Avartava Jupiter vaikuttaa materiaalisten asioiden sektorillasi avaten sinulle uusia mahdollisuuksia järjestää omaisuutesi tai muita seikkoja, vaikkapa pihalla tai puutarhassasi. Jotain työhön tai kotiin liittyvää on hoidettavana, mutta ajoituksia muutetaan tai peruutuksia tulee näinä viikkoina. Jätä romantiikka tuonnemmaksi!

X