Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 22/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 30.5.2011

Nyt se sitten käynnistyy tämä hurja kesäkuu ja heti keskiviikolle osuu ensimmäinen Auringonpimennys. Muut kulminaatiot eivät ole ihan tarkkoja vielä, mutta jännitteet ovat kovaa luokkaa ja Islanti ei ehkä ole ainoa paikka, missä paineet purkautuvat.

Tiistai 31.5.2011

Kuu tekee yhtymää peräjälkeen Marsille, Venukselle ja Merkuriukselle. Energiaa on liikkeellä todella paljon ja nyt sinun on osattava päättää, mihin sitä suuntaat. Huomenna sitten pimenee kesäkuun kunniaksi.

Keskiviikko 1.6.2011

Auringonpimennys Kaksosissa käynnistää siis tapahtumarikkaan kuukauden, jonka aikana saattaa poksahdella maankuoren lisäksi myös muutama talousennuste. Ahdistava olotila on merkki muutoksen tarpeesta omassa elämässäsi. Uskalla silloin tehdä ihan jotain muuta.

Torstai 2.6.2011

Auringon kolmio Saturnukselle suosii kaikkea luovaa ja innostunutta tekemistä. Nyt on helppo saada näkyvää jälkeä omille päätöksillesi. Uskalla päättää fiilistesi mukaan tunti tunnilta ja hetki hetkeltä. Vain iloinen tekeminen tuottaa hyvää elämää sinulle ja läheisillesi.

Viikonloppu

Viikonloppuna kannattaa olla tarkkana kaikkien suunnitelmien ja aikataulujen kanssa, sillä Merkuriuksen neliö Neptunukselle aiheuttaa helposti väärinkäsityksiä. Samalla ilmassa on kuitenkin paljon kekseliästä ja jännittävää energiaa Merkuriuksen tehdessä sekstiiliä Uranukselle.

Astro.fi

X