Vuosihoroskoopit

Ravun rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti:
Anna.fi

Uskollinen ja välittävä rapu on pohjimmiltaan hyvin pehmeä ja helposti loukkaantuva. Useimmat kuitenkin suojautuvat kovan kuoren alle. Taitavana kommunikoijana pystyt antamaan kaikkesi oikealle kumppanillesi. Olisi kyllä suotavaa, että hän pystyisi samaan, koska sitä sinä odotat. Rakastajana teet kaikkesi miellyttääksesi valittuasi. Olet kuitenkin hyvin mustasukkainen kumppanistasi ja tulet onnettomaksi, jos hän suuntaa huomionsa muualle. Tämän tähtimerkin edustajien kanssa ei kannata leikitellä turhanpäiten.

Ravun rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Valmistaudu avautumaan seikkailulle hieman tavanomaista rohkeammin. Edes muutamista estoista vapautuminen voi muuttaa elämääsi merkittävästi.  Lapsena et analysoinut etukäteen kaikkia toimiasi, ethän? Kokeile tänä kesänä, miltä tuntuu pitää hauskaa avoimin mielin ilman estoja.  Jupiter ja Venus auttavat sinua seikkailemaan rakkauden taistelukentillä. Vakiintuneita nämä planeettavoimat tukevat uuden kodin hankinnassa ja urautuneen rakkauselämän piristämisessä. Jaetuissa kokemuksissa tuntuu olevan nyt erityistä syvyyttä, jota voidaan korostaa luovan mielikuvituksen avulla. Sinkut tapaavat erikoisia ihmisiä erikoisissa tilanteissa. Tämä kasvattaa heitä tunnetasolla.

Heinäkuu

Tänä kesänä löydät tyylisi niin vaatteiden, kodinsisustuksen kuin elämänasenteen osalta. Jokin kokonaisuudesta puuttunut palanen loksahtaa lopulta kohdalleen. Et kaipaa pelkästään hauskanpitoa vaan janoat myös uusia kokemuksia ja syviä keskusteluita. Sinkut löytävät kumppaniehdokkaita erikoisista paikoista – ehkäpä jopa ulkomailta.  Lyhyet mutta ilahduttavat suhteet ovat enemmän kuin todennäköisiä. Niihin ei kuitenkaan kannata uhrata liikaa aikaa, tunteita ja ajatuksia. Uusi rakastaja ei välttämättä ole oikea elämänkumppani mutta voi jäädä ikuiseksi ystäväksi, jos se miellyttää teitä molempia. Sinkkujen kannattaa käydä kaikissa kutsutilaisuuksissa ja pitää sekä silmänsä että korvansa auki kimppaniehdokkaiden osalta. 

Elokuu

Kuukausi tuo tullessaan draamaa ja uusia tietoja. Vakiintuneet saattavat huomata odottavansa uutta perheenjäsentä. Sinkut saattavat saada rakkaudentunnustuksia. Nämä saattavat lietsoa vahvoja tunteita puoleen ja toiseen. Valmistaudu kohtaamaan nämäkin kokemukset. On aika pyyhkiä pölyt elämästään ja valmistautua kohtaamaan vielä joitakin kesään mahtuvia yllätyksiä. Useimmat niistä koskevat iloisia ja rakkaudentäyteisiä hetkiä.  Rakastava Venus kehottaa sinua olemaan ystävällinen ja huomaavainen. Ennen katoamistaan Jupiter muistuttaa vielä, että myös tärkeistä asioista on puhuttava suoraan. Tee se reilusti.

Parhaat kumppanit

Skorpioni, kalat ja rapu

Kuumat deittailukaverit

Kauris ja rapu

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X