Ihmissuhteet

Sokkotreffi, joka jäi mieleen – miehellä oli vain yksi puheenaihe, eikä se ollut seksi: ”Yritin kääntää keskustelun jopa porkkanan viljelyyn”

Deittailijat tietävät, että usein hyvä sokkotreffi on tuuripeliä. Lukijat kertovat, millaisiin tilanteisiin ovat päätyneet sovittuaan tapaamisen rakkauden löytymisen merkeissä.

Teksti:
Annan Toimitus
Kuvat:
Istock

Annan lukijat kertoivat oudoista treffikokemuksistaan.

Deittailijat tietävät, että usein hyvä sokkotreffi on tuuripeliä. Lukijat kertovat, millaisiin tilanteisiin ovat päätyneet sovittuaan tapaamisen rakkauden löytymisen merkeissä.

”Eräs sokkotreffi tuli paikalle ja totesi, että minulla on iso pää ja lähti pois. Jäin sanattomaksi. Ensiksikin moisesta moukkamaisesta käytöksestä, toiseksi siitä, etten aiemmin tiennyt pääni olleen normaalia suurempi. Ei se kyllä olekaan.”

”Menetin mahdollisuuteni jämptin (ja ylisiistin) kapiaisen kanssa, koska säilytin yksiössäni pölynimuria eteisessä. Herranjestas!”

”Kumppani toi ekoille treffeille minulle suklaarasian, jossa oli käsintehtyjä konvehteja. Se teki vaikutuksen.”

Yritin kääntää keskustelun johonkin muuhun.

”Sovin tapaamisen miehen kanssa, joka opiskeli tietotekniikan diplomi-insinööriksi. Ensin menimme pizzalle ja sen jälkeen elokuviin. Pizzalla juttelimme. Tämä mies ei osannut muusta puhua kuin tietotekniikkaan liittyvistä asioista. Itse opiskelin silloin puutarhataloutta. Yritin kääntää keskustelun tietotekniikasta johonkin muuhun ja aloin puhua porkkanan viljelystä. Ja eikö hän todennut siihen, että niin, mitenköhän tuossa porkkanan viljelyssä voisi tietotekniikkaa hyödyntää. Silloin ajattelin, että ei uusia treffejä tämän kanssa.”

Menin kuitenkin tapaamaan viimeiseksi jäänyttä.

”Sain valtavasti aikoinaan yhteydenottoja ex tempore laittamaani deitti-ilmotukseen, muistaakseni 96 yhteydenottoa sähköpostitse. Niistä rankkasin 10 mielenkiintoisinta, joiden kanssa kirjoittelin ja joista yhden kerrallaan tiputin pois. Ehdin jo ajatella, ettei tämä ole minun juttuni. Menin kuitenkin viimeiseksi jäljelle jäänyttä tapaamaan ihan kaveripohjalta. Hän on nykyinen aviomieheni.”

Moni sokkotreffi sovitaan verkossa.
Moni sokkotreffi, ellei nykyään jopa kaikki, sovitaan verkossa.

”Menin kerran itse treffikahveille mekko nurinpäin päällä. Huomasin tämän vasta kotiin tultua peiliin vilkaistessa. Olisi pitänyt vilkaista jo ennen treffejä vähän tarkemmin.”

Sokkotreffin kommentti, joka jäi lähtemättömästi mieleen

”Minun kanssani on kuulemma niin helppo puhua kaikenlaisista asioista, uskallan sanoa mielipiteeni, myös eriävän. Näin on sanottu.”

”Yksi jäi mieleen siitä, että hän tivasi koko tapaamisen ajan mihin minä kumppania tarvitsen, kun minulla on työ ja harrastuksia. Hän ei kuitenkaan antanut itsestään juurikaan mitään keskusteluun. Se jäi ainoaksi tapaamiseksi.”

”Taannoin, kun lähdin helpommin heti treffeille, tapasin kaikenlaisia tyyppejä. Yksi oli mustasukkainen, kun myöhästyin ja oletti minun olleen toisilla treffeillä. Yksi sanoi, että on iloinen, kun en ole läski, kun jotkut ovat olleet, vaikka ovat kertoneet olevansa normaalipainoisia. Hän myös totesi, ettei ala kulkea käsi kädessä puolta vuotta.”

Lähde: Annan lukijapaneeli

Lue myös: Jo ensitreffeillä Anton Montin kanssa Anni Sinnemäki sen tiesi: ”Tähän minä heittäydyn”

Kaksplus: ”Parhaat” iskureplat – 20 letkeää lausahdusta, joista neljä jopa toimii

X