Anna Puu päivitti säännöt rakkaudelle.
Anna Puu päivitti säännöt rakkaudelle.
Julkkikset

Anna Puun uudet säännöt rakkaudelle – katso videolta, mitä rakastunut laulaja haluaisi kaikkien yössä kulkevien muistavan

Anna Puun hittibiisi Säännöt rakkaudelle kertoo hetkestä, kun rakkaus on koetuksella. Mitä Anna ajattelee laulun sanoista nyt, kun hän on onnellisesti rakastunut? Videolla hän antaa meille myös ainakin yhden uuden, tärkeän säännön.
Teksti: Minna Juti Kuvat: Sampo Korhonen

Anna Puu ja Jukka Immonen ovat tunteneet toisensa kymmenen vuotta. Jukka on tuottanut tähän mennessä kaikki Annan levyt. Neljä viimeistä vuotta he ovat olleet myös rakastavaisia. Tutustuessaan molemmat olivat varattuja tahoillaan. Kun kummankin parisuhde oli ohi, he huomasivat katsovansa toisiaan uudella tavalla.

– On se hassua, miten vuosia kestäneen ystävyyden jälkeen kaksi ihmistä yhtäkkiä tajuaa, että tuossa se nyt on, Anna muistelee rakastumista.

Hänen mielestään heidän parisuhteensa on ”match made in heaven”.

– Saamme Jukan kanssa rakastaa ja tulla rakastetuiksi juuri sellaisina kuin olemme. Kaiken kukkuraksi saamme luoda yhdessä musiikkia.

Säännöt rakkaudelle on yksi Annan hittibiiseistä vuosilta, kun hänellä itsellään oli rakkaudessa vaikeaa. Katso videolta, kun hän kertoo, mitä hän ajattelee laulun sanoista nyt. Elämänkokemus on tuonut myös ainakin yhden uuden säännön, jonka Anna jakaa kanssamme.

Lue myös: Rakastunut Anna Puu: ”Jukka ja minä olemme match made in heaven”

X