Julkkikset

Näyttelijä Miia Nuutila ja muusikko Antti Paavilainen ovat olleet viisi vuotta naimisissa: ”Jos liitto toimii, yhteinen duuni vahvistaa sitä”

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen ovat myös työskennelleet viidessä yhteisessä projektissa. Yhteinen firma ja perhe oli korona-aikana raju yhdistelmä.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Antti Paavilainen ja Miia Nuutila.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen ovat myös työskennelleet viidessä yhteisessä projektissa. Yhteinen firma ja perhe oli korona-aikana raju yhdistelmä.

Näyttelijä Miia Nuutila ja muusikko Antti Paavilainen nousivat yhdessä lavalle viimeksi tällä viikolla, kun Miian ja Sanna Saarijärven Hyvässä nousussa -musiikkiesitys sai uusintaensi-illan Krapin Pajalla Tuusulassa.

– Meille parina yhteistyö on ehkä siksi helppoa, että Antti on musiikin ammattilainen, minä näyttelijä. Emme tule toisen tontille. Mutta jos ei ole aikaisemmin työskennellyt puolison kanssa, kannattaa ensin kokeilla. Kaikilla se ei suju, Miia mietti.

– Jos liitto toimii, yhteinen duuni vahvistaa sitä. Jos liitto ongelmissa ei kannata lähteä kokeilemaan, Antti jatkoi.

Parin kotona töistä on ollut aina lupa puhua, kun siltä tuntuu.

– Sehän on vaan ihanaa, kun tätä saa jakaa ja kun ideoita pulpahtelee, Miia totesi.

Korona pakotti myymään auton

Korona-aikana pari vietti paljon hiljaiseloa, sillä työt peruuntuivat ja siirtyivät. Uusioperheessä se tarkoitti menojen kiristämistä.

– Meillä on yhteinen firma ja perhe. Oli se välillä ihan helvettiä, kun kaikki meni. Olemme kuitenkin sillä tavalla onnekkaita, kun saatiin joitakin apurahoja, ja palasin tekemään opettajana koulutusta vastaavaa työtä. Mutta auto piti myydä, Antti kertoi.

– Se on tietenkin pieni murhe, kun miettii tätä maailman tilaa nyt. Mutta kyllä tuo aika opetti, että miten paljon työtään rakastaa. Ja miten ihanaa sitä on taas tehdä, Miia jatkoi.

Korjattu 15.3.: Musiikkiesityksen nimi on Hyvässä nousussa.

X