Muoti

Valkoinen paitapusero uudisti ilmeen – katso mustissa kulkeneen Annetten huikea tyylimuutos

Valkoinen paitapusero raikasti lentoemäntä Annette Romusen vapaa-ajan tyylin. Vaatekaapin klassikko on sekä tyylikäs että miellyttävä yllä.

Teksti:
Milla Muurimäki
Kuvat:
Niclas Mäkelä

Annette Romunen kaipasi uusia ideoita vapaa-ajan vaatetukseensa.

Valkoinen paitapusero raikasti lentoemäntä Annette Romusen vapaa-ajan tyylin. Vaatekaapin klassikko on sekä tyylikäs että miellyttävä yllä.

Annan Muuttumisleikin läpikäynyt Annette Romunen uudessa tyylissään. 
Paitapuseroa vieroksunut Annette Romunen kaipasi uusia ideoita vapaa-ajan vaatetukseensa.

Työasua Annette Romusen, 49, ei ole tarvinnut miettiä aikoihin, sillä hän on pukeutunut lentoemännän univormuun jo yli 20 vuoden ajan, mutta vapaa-ajan vaatetyylinsä hän kokee jämähtäneen mustaan legginsit ja tunika -yhdistelmään. Vantaalla asuva Annette välttelee vapaalla kiristäviä vaatteita, kuten farkkuja. Myös klassinen paitapusero tuntuu hänestä vieraalta ja jäykältä.

Lue lisää: Tee värianalyysi ja selvitä, mitkä värit saavat sinut hehkumaan – tätä väriä kannattaa lähes jokaisen välttää!

Omat sävyt esiin

Annan Muuttujaleikkiin osallistunut Annette Romunen ennen ja jälkeen -kuvissa.
– En ole koruihminen, enkä varsinkaan käyttäisi isoja korvakoruja. Nyt minun täytyy ottaa tämä asia
uuteen harkintaan, Annette Romunen sanoo.

Annetten hiusten luonnollinen väri on kaunis lämpimän vaalea, mutta sen yhdistyessä vaaleaan ihonsävyyn kokonaisuudesta tulee väritön. Hiuksiin haluttiin tuoda särmää sekä leikkauksella että värillä. Hiukset vaalennettiin hyvin vaaleiksi, ja niihin tuotiin sävyllä ripaus lämpöä. Sivut ajettiin aivan lyhyiksi, mutta päällysosa jätettiin pitkäksi. Näin hiukset on helppo muotoilla monella eri tavalla.

Annan Muuttumisleikin osallistujaa Annette Romusta meikataan. 
Annetten vaaleita silmiä haluttiin korostaa tummalla silmämeikillä.

Annettella on vaaleat kulmakarvat ja ripset, ja meikissään hän on tottunut suosimaan silmien rajausta. Silmiä haluttiin korostaa myös muutoksessa, sillä vaaleansinisten sil­mien sävy häviää ilman tummaa, kontrastia tuovaa silmämeikkiä.

Paitapusero on rento mutta tyylikäs

Tätityyliä vieroksuvan Annetten vaatemuutoksen kulmakiveksi nostettiin valkoinen paitapusero, joka yhdistettiin vajaamittaisiin, suoriin nahkahousuihin ja buutseihin. Reilun kokoisena vaatekaapin klassikkopaita sopii jokaiselle ja kaikkiin tilanteisiin. Annetten tyyli viimeisteltiin näyttävillä ja isoilla korvakoruilla, jotka ovat täydellinen asuste klassisen graafiseen lookiin.

Lue lisää: Oman vartalotyypin tunnistaminen auttaa korostamaan parhaita puolia – stylisti nimeää kaksi tyypillistä pukeutumisongelmaa

Annetten tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Annan Muuttumisleikin osallistuja Annette Romunen yllään valkoinen paitapusero ja mustat vajaamittaiset housut.
– Tunnistan, mutta samalla en tunnista itseäni. Hiukset ovat aivan ihanat! Pelkäsin tätityyliä, mutta olen niin iloinen, että teitte minusta nuorekkaan näköisen, Annette Romunen iloitsee.

Valkoinen paitapusero

Väljän mallisena paitapusero imartelee monenikäisiä ja -kokoisia. Se sopii niin farkkujen kuin suorienkin housujen seuraksi ja muuntuu helposti sekä arkeen että juhlaan.

Tumma silmämeikki

Tumma luomiväri luo kontrastia ja tuo vaaleat silmät kauniisti esiin.

Lyhyet hiukset

Pienellä mallinmuutoksella lyhyt hiustyyli muuttuu radikaalisti. Koneella ajetut sivut ja pidemmäksi jätetty päällysosa helpottavat hiusten muotoilua.

Isot korvakorut

Lyhyiden hiusten ykkösasuste on suuret korvakorut, jotka tekevät arkisestakin asusta kiinnostavan.

X