Viihde

Onnellinen Heidi Sohlberg löysi uuden rakkauden: ”Tiesin saman tien, että tässä on nyt jotain”

Juontaja Heidi Sohlbergin kolmen vuoden sinkkuajat ovat tulleet päätökseensä.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Juontaja Heidi Sohlbergista tuli suuri esikuva mielenvalmentaja Varpu Hintsasen edesmenneelle Senja-tyttärelle.

Juontaja Heidi Sohlbergin kolmen vuoden sinkkuajat ovat tulleet päätökseensä.

Vuoden 2001 Miss Suomi ja juontaja Heidi Sohlbergin elämässä riittää tällä hetkellä ilon aihetta. Aiemmin kesällä Heidi kertoi kukistaneensa lopullisesti rintasyövän, kun taudin viisivuotiskontrolli oli puhdas. Hiljattain hän on myös löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Mies ei ole julkisuudesta tuttu.

– Tuntuu tosi hyvältä. Tapasimme yhteisen ystävän kautta, ja välillämme kolahti heti. Tiesin saman tien, että tässä on nyt jotain. Mielestäni silloin pitää vain antaa mennä! Tyttärenikin ovat jo tavanneet hänet, Heidi kertoo.

”Olen kaivannut eron jälkeen rinnalleni kumppania”

Uusi kumppani ei ollut kuitenkaan mukana, kun Heidi saapui ystävänsä Varpu Hintsasen elämästä ja Senja-tyttären poismenosta kertovan Valo joka ei kadonnutkaan -kirjan julkistamistilaisuuteen The Folks Hotel Konepajalle.

– Varmasti tuon hänet jossain vaiheessa mukanani johonkin, mutta tänään ei ollut vielä se hetki.

Heidi erosi ex-puolisostaan ja tyttäriensä isästä keväällä 2018. Sen jälkeen hän on elänyt ilman parisuhdetta.

–Totta kai olen kaivannut eron jälkeen rinnalleni kumppania, mutta eihän rakkaus löydy etsimällä. Kolme vuotta olen kuunnellut, kun kaverini ovat sanoneet, että uusi suhde tulee kohdalle, kun sitä vähiten odottaa. Nyt kävi juuri niin. Emme olleet suunnitelleet treffejä, vaan kaikki tapahtui hyvin yllättäen, Heidi kertoo.

X