Viihde

Syke-faneja hemmotellaan: 13. kauden näyttelijäkaartissa mukana isot yllätysnimet ja palaavia hahmoja!

Syke-faneille on luvassa hyviä uutisia. Sarjan 13. kausi alkaa 25.11., jolloin näyttelijäkaarti täydentyy kahdella isolla yllätysnimellä. Lisäksi sarjaan paluun tekee useampi sarjasta poistunut hahmo.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media, Om-Arkisto

Iina Kuustonen teki paluun Syke-sarjaan.

Syke-faneille on luvassa hyviä uutisia. Sarjan 13. kausi alkaa 25.11., jolloin näyttelijäkaarti täydentyy kahdella isolla yllätysnimellä. Lisäksi sarjaan paluun tekee useampi sarjasta poistunut hahmo.

Syke alkaa pikku hiljaa nousta – traumapolin elämää pääsee taas seuraamaan television välityksellä, kun huippusuositusta Syke-sarjasta alkaa pian jo 13. tuotantokausi.

Mukana kaksi yllätysnimeä: Miia Nuutila ja Jussi Lampi

Nelonen kertoo, että Syke-sarjan tulevalla kaudella traumapolin rakenteet horjuvat – sairaalaan saapuu uusi toimitusjohtaja Raila Lehtelä. Häntä näyttelee sarjaan debyytin tekevä iso yllätysnimi Miia Nuutila.

Syke-sarjan yllätysnimi: Miia Nuutila
Miia Nuutila näyttelee Syke-sarjan 13. kaudella toimitusjohtaja Raila Lehtelää.

Lue myös: Näyttelijä Miia Nuutila ja muusikkopuoliso Antti Paavilainen nousevat pahasta taloudellisesta ahdingosta: ”Yritin tolkuttaa itselleni, ettei tässä maassa nälkään kuole”

Toinen herkullinen 13. kauden yllätysnimi on Jussi Lampi. Hänen roolihahmonsa ja roolin laajuus on vielä toistaiseksi pimennossa, mutta uuden kauden mainoksessa mies pyörähtää lääkärintakki yllään.

Syke-Sarjan yllätysnimi: Jussi Lampi
Myös Jussi Lampi nähdään Syke-sarjan maineikkaassa näyttelijäkaartissa.

Lue myös: Jussi Lampi on Suomen pisin näyttelijä, ja hänen roolihahmonsa ovat aina pahiksia – ”Oikeasti olen kiltti ihminen”

Iina Kuustonen, Mari Perankoski ja hahmojen paluu

Syke-sarjan fanien mieltä lämmittävät varmasti myös sarjaan palaavat hahmot. Iina Kuustosen ynseä mutta niin rakastettu hahmo Iiris Ketola palaa traumapolille – ja kuten arvata saattaa, hän ei tyydy vain hymähtelemään, kun kohtaa jotain, mitä ei katso hyvällä.

Lue myös: Iina Kuustonen on ehdoton Syke-roolihahmonsa Iiris Ketolan tavoin: ”En siedä yhtään epäoikeudenmukaisuutta”

Paluun sarjaan tekee myös Mari Perankosken näyttelemä pahishahmo Salla Nortamo.

Jälleennäkeminen takuulla kutkuttaa faneja, sillä ennen Sallan lähtöä sarjasta kävi ilmi, että tämä oli lääkärintutkintonsa vilpillisesti hankkinut valelääkäri.

13. kaudella nähdään myös aikaisemmilta kausilta tutut, sarjasta poistuneet näyttelijät Kai Vaine ja Emilia Karilampi.

He ovat Sykkeeseen juurtuneet vakiotähdet

Ja mitäpä Syke olisikaan ilman värikästä vakiohahmojen porukkaa!

Sykkeen näyttelijäkaartiin kuuluvat 13. kaudellakin jo ensimmäisestä kaudesta asti mukana olleet hahmot: Lena Meriläisen näyttelemä Lenita Pakkala, Leena Pöystin näyttelemä Johanna Alanko, Antti Luusuaniemen näyttelemä Max Hansson, Matti Ristisen näyttelemä Ilmari Nortamo, Jaana Pesosen näyttelemä Marjut Blom ja Pedram Notashin näyttelemä Ufuk ”Uffe” Uzuncarsili.

Mukana ovat myös myöhemmin ohjelman vakiokasvoiksi muodostuneet nuoret hahmot: Amelie Blaubergin näyttelemä Aino Tammilehto, Valtteri Lehtisen näyttelemä Leevi Koskinen, Helmi-Leena Nummelan näyttelemä Jannica Ronkainen, Janne Saarisen näyttelemä Niklas ”Nikke” Uotila, Akseli Koukin näyttelemä Santeri Valkjärvi ja Janni Hussin näyttelemä Vilma Davis.

Sekä konkarit: Sebastian Rejmanin näyttelemä Jesper ”Jesse” Adlercreutz, Nicke Lignellin näyttelemä Jari Valkjärvi, Iida-Maria Heinosen näyttelemä Sonja Salmi, Mikko Nousiaisen näyttelemä Lauri Kivi, Juha-Tapio Arolan näyttelemä Artturi Laine ja Krista Putkonen-Örnin näyttelemä Elina Hurskainen.

Syke-sarjan 13. kausi Ruudussa 25. marraskuuta alkaen.

X