Couscous-kasvissalaatti
Täysjyväcouscous ja samat kasvikset ovat raaka-aineina sekä äidin salaatissa että taaperon sormiruoka-annoksessa. Äidin salaatissa on myös fetaa, manteleita ja raikas kastike.
Ainekset
- 1 1/2 dl täysjyväcouscousia (osa lapsen annokseen)
- 100 g parsakaalia
- 1/2 dl sulatettuja pakasteherneitä
- pala paprikaa
- pala kurkkua
- kirsikkatomaatteja
- 50 g fetaa
- hienonnettuja manteleita tai pähkinöitä
Kastike
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl oreganoa
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
Sekoita kastikeainekset keskenään. Keitä parsakaali. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike vielä lämpimään couscousiin. Paloittele sekaan parsakaali, paprika, kurkku ja kirsikkatomaatit. Lisää herneet ja murenna päälle feta.
Täysjyväcouscous ja samat kasvikset ovat raaka-aineina sekä äidin salaatissa että taaperon sormiruoka-annoksessa. Äidin salaatissa on myös fetaa, manteleita ja raikas kastike.
Katso myös:
Itu-mantelicouscous, Ruoka.fi
Couscous-vuohenjuusto-salaatti, Ruoka.fi
Lohi-couscoussalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous