![](https://anna.fi/awpo/img/s/f/ruokaohje/987737-Juustosalaatti,590.jpg?s=135328b28730441f09aa85d3152e85df&fit=crop)
Juustosalaatti alkupalaksi
Jos etsit alkupalaideoita, tässä sinulle yksi.
Ainekset
- lehtisalaattia
- 1/4 punaista paprikaa
- 1 lehtisellerin varsi
- 1 porkkana
- 1 kotimainen omena
- saksanpähkinöitä
- 150 g sinihomejuustoa
Kastike
- 1 dl ranskankermaa
- ½ dl omenamehua
- 1 rkl valkoista balsamicoetikkaa
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Potkua selleristä. Juustosalaatti on koottu valmiiksi lautasille salaatinlehtien päälle. Tarjoa kastike erikseen.
1. Suikaloi paprika ja porkkana, leikkaa omena kuorineen ohuiksi viipaleiksi, viipaloi sellerin varsi.
2. Jaa kasvikset salaatin lehtien päälle. Lisää pinnalle rouhittuja saksanpähkinöitä ja paloiteltua juustoa.
3. Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastike erillisestä kulhosta.
Vinkki! Voit korvata sinihomejuuston jollakin muulla maukkaalla juustolla, esimerkiksi vuohenjuustolla, briellä tai emmentalilla.
Katso myös:
Taiteilijan salaatti – saksanpähkinää ja sinihomejuustoa, Ruoka.fi
Palsternakka-päärynäsalaatti, Ruoka.fi
Juustosalaatti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous