Grillipihvit
Ainekset
- 4 paksua T-luupihviä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota liha jääkaapista 2 tuntia ennen grillaamista. Sytytä ajoissa runsas hiillos. Aseta grilliritilä 10 cm:n päähän hiilloksesta.
2. Pane pihvi kunnolla hehkuvan hiilloksen päälle ja grillaa noin 5 minuuttia/puoli. Käännä pihvi ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa edelleen noin 5 minuuttia ja käännä sekä mausta grillattu puoli vielä uudelleen. Nosta pihvi puulaudalle ja anna levähtää hetki. Leikkaa liha viipaleiksi ja nosta lämmitetyille lautasille.
Pihvin kanssa maistuvat ranskalaiset perunat ja vihreä salaatti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous