Horoskooppimerkit

Pomohoroskooppi

Teksti:
Anna.fi

Tulet parhaiten toimeen esimiehesi kanssa silloin, kun tiedät, miten hän tyypillisimmin toimii ja mitä hän odottaa sinulta. Lue, mitä tähtimerkit paljastavat pomostasi!

Pomohoroskooppi

Kurkkaa myös työntekijähoroskooppi ja urahoroskooppi 2015!

Oinas

Oinas on ainutlaatuisella elinvoimaisuudellaan ehdottomasti yksi eläinradan energisimmistä merkeistä. Hän vastailee sujuvasti meileihin samalla, kun hän jakelee ohjeita toisille. Huomaatkin pian, että pomollasi on liuta erilaisia harrastuksia golfaamisesta näyttelemiseen.

Lue lisää

Härkä

Ahkera Härkä saavuttaa esimiesasemansa yleensä pitkäjänteisellä työnteolla ja kärsivällisyydellä. Näitä ominaisuuksia hän arvostaa myös alaisissaan. Härkä-pomolta ei kannatakaan odottaa nopeaa ylennystä, sillä hän uskoo sekä omassa että toisten työssä hitaaseen ja vakaaseen puurtamiseen.

Lue lisää

Neitsyt

Neitsyt on matalasta profiilistaan huolimatta työyhteisön tehopakkaus. Hän iloitsee siististä työpöydästäsi, kyvystäsi noudattaa aikatauluja ja taidostasi pitää kiinni budjeteista. Pomona hän on kohtuullinen ja tunnemaailmaltaan kontrolloitu. Hän arvostaa ennen kaikkea sitä, että projektit toteutuvat ajallaan ilman, että työntekoa täytyy jatkuvasti valvoa.

Lue lisää

Kaksoset

Suurin osa Kaksosista ei luontaisesti viihdy työssä, jossa joutuu päivittäin johtamaan organisaatiota ja antamaan toisille tehtäviä. Vaikka Kaksonen onkin johtajana varsin kyvykäs, hän ei ole ensisijaisesti syntynyt pomoksi. Perusluonteeltaan Kaksonen nauttii enemmänkin siitä, että hän on osa tiimiä ja saa jakaa kokemuksia samalla viivalla toisten kanssa.

Lue lisää

Rapu

Ravun merkkiä hallitseva Kuu dominoi feminiinistä energiaa ja tunteita. Siksi tämän tähtimerkin alla syntyneet niin miehet kuin naisetkin ovat tunteellisia ja varsin herkkiä sanoille ja teoille. Rapu-pomo onkin toisinaan jopa yliherkkä kritiikille, joten on hyvä miettiä kaksi kertaa ennen kuin on vaarassa sanoa jotain, joka mahdollisesti haavoittaa häntä.

Lue lisää

Vaaka

Vaaka-pomo on varustettu tasaisella temperamentilla, eikä hänestä yleensä ulospäin huomaa, että hänen päänsä sisällä voi käydä suurikin mylläkkä. Pomollasi on aina tapana hymyillä, ja hänen hymynsä on samanlainen jokaiselle työntekijälle.

Lue lisää

Leijona

Leijonan käyttäytyminen kumpuaa hänen luontaisesta vietistään olla johtaja – jollainen hän toden totta kaikessa tekemisessään onkin. Hän on omasta voimastaan hyvin tietoinen, eikä hän aristele näyttää heikommille lajitovereilleen heidän paikkaansa.

Lue lisää

Skorpioni

Skorpionit ovat tunnettuja rohkeudestaan ja kestävyydestään. Kun tunnistat nämä ominaisuudet hänessä, ymmärrät heti, miksi hänet on palkattu hoitamaan kaikkein haastavimpia asioita yrityksessänne. Ei ole olemassakaan tehtävää, johon hän ei uskaltaisi määrätietoisuudellaan tarttua.

Lue lisää

Vesimies

Vesimies on omalaatuinen uudisraivaaja ja eläinradan kapinallinen. Hän syöksee ideoita ja aikaansa edellä kulkevia hypoteeseja. Varmin tapa vangita ikiliikkujamaisen pomosi huomio on, että erotut itsekin joukosta elämänasenteellasi ja tavoitteillasi.

Lue lisää

Kauris

Poikkeuksellisen kestävyytensä, rauhallisuutensa, vastuuntuntoisuutensa ja huikean kunnianhimonsa vuoksi Kauriit ovat ominaisuuksiltaan eläinradan täydellisimpiä johtajatyyppejä. Dominoiva Kauris odottaa käskyjensä menevän perille muitta mutkitta. Hän arvostaa ennen kaikkea kovaa työntekoa ja sitä, että asetetut tavoitteet täyttyvät.

Lue lisää

Jousimies

Jousimies-pomo luo työpaikalle hyvää tunnelmaa ja hänen vilpitön ilonsa työkavereiden näkemistä leviää väistämättä myös toisiin. Hänen positiivinen perusluonteensa takaa yleensä sen, ettei maanantairuuhka tai kovinkaan kaatosade saa häntä synkistelemään. Vaikka Jousimiehen ylitsevuotava energisyys voi tuntua joskus rasittavalta, voit pitkässä juoksussa oppia hänen loistavasta asenteestaan varsin paljon.

Lue lisää

Kalat

Kalat eivät ole ensisijaisesti kiinnostuneita rahavirtojen pyörittämisestä ja käytännön rutiineista, joten tämä herkkä sielu ei ole tyypillisin henkilö yrityksen johtoportaassa. Siksi esimiesasemaan päätynyt Kala, tämä oman tiensä kulkija, työskentelee yleisimmin yrittäjänä tai itsenäisenä konsulttina. Luovana visionäärinä hän on kuitenkin erinomainen pomo sellaisessa työympäristössä, jonka hän itse kokee inspiroivaksi.

Lue lisää

Lue myös:

Työntekijähoroskooppi
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?
Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!
Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?
Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Teksti: Elina Järvi
Kuva: Colourbox

Lähteet: Monster: Career Advice, Futurescopes.com, Horoscope.com

X