Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 18/2015

Teksti:
Anna.fi

Jos tällaiseen hetken mielijohteessa elämiseen pääsee kunnolla kiinni, niin huomaa nopeasti kuinka toimivaa se voikaan olla. Kaikille omille tunnelmille ja tuntemuksille on olemassa todellinen syy jossakin.

Oinas

27.4.2015

Joku joka ei ole kanssasi samalla aaltopituudella saattaa menettää malttinsa ja paljastaa samalla todelliset korttinsa. Ole varuillasi myös omien reaktioittesi kanssa. Rehellinen elää rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

28.4.2015

Ajankohta on herkkä keskinäisille sanaharkoille, joihin sinutkin vedetään mukaan. Sano silloin epäröimättä oma mielipiteesi asiasta, vaikka sinulla ei äänioikeutta olisikaan.

29.4.2015

Jossain vaiheessa päivää koet olosi hyvin vastahakoiseksi jotain asiaa tai ihmistä kohtaan. Mieti miksi olet ajanut itsesi tuohon kyseiseen tilanteeseen ja olosi helpottaa nopeasti. Ymmärrät että vain sinä itse voit vapauttaa itsesi, koska ihan itse olet vankilasikin rakentanut.

30.4.2015

Vahvat alitajuiset energiat ohjaavat kaikkea tekemistäsi ja paljon hyviä asioita tulee tapahtumaan, kunhan löysäät tarpeettomista rutiineista ja uskaltaudut henkiseen seikkailuun. Tällä päivällä on joku tärkeä asia kerrottavana, mutta sen selville saaminen edellyttää pientä heittäytymisen kykyä.

1.5.2015

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

2.5.2015

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä tästä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi.

3.5.2015

Kun toiset eivät saa ajatustaan kulkemaan saat sinä luvan oivaltaa ja jopa selittää mahdolliset ongelmatilanteet omaksi eduksesi. Tämä onkin sinun tilaisuutesi tehdä hyviä sopimuksia ja laatia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kynä ja paperia kannattaa pitää mukana kaikkialla missä kuljet.

Härkä

27.4.2015

Ilmassa on tänään selvää hermostuneisuutta ja tempaudut helposti mukaan hedelmättömiin väittelyihin. Väittely syntyy aina tilanteessa, joka ei jostain syystä vastaa sinun tämänhetkisiä tarpeitasi.

28.4.2015

Joidenkin on tänään vaikea sopeutua elämän tosiasioihin, mutta turha kai siitä on tulla sinulle itkemään. Sanoudu irti syntipukin tai likaämpärin roolista ja palauta valittaja selkeästi maanpinnalle.

29.4.2015

Rakkauselämäsi kuviot vaikuttavat tänään tavallista selkeämmiltä ja näet mitä sinun tulisi tehdä epäkohtien korjaamiseksi. Toimeliaisuutesi ei kestä kauaa, joten tee mieleesi nousevat korjaukset viivyttelemättä.

30.4.2015

Anna mielikuvituksellesi tilaa kehitellä jotain uutta tähän hetkeen. Alitajuntasi on herkässä vireessä ja sen tuottamiin ideoihin kannattaa luottaa, vaikka toteutumismahdollisuudet näyttäisivät täysin olemattomilta. Asiat kuitenkin järjestyvät loistavalla tavalla heti kun lähdet viemään niitä eteenpäin.

1.5.2015

Jos joku henkilö saa sinut tänään hermostumaan, niin kannattaa tiedostaa että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

2.5.2015

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

3.5.2015

Näinä päivinä saattaa tuntua että joku vaanii selkäsi takana ja seuraa kaikkia puheitasi. Usko tätä tuntemusta ja tarkkaile mitä suustasi päästelet. Jokainen totuuden vastainen lause kasaa tiiliä päällesi ja siksi sinun tulisi uskaltaa olla täysin rehellinen ja avoin kaikissa puheissasi.

Kaksoset

27.4.2015

Tunnistat sinuun suuntautuvan arvostelun jo kulmakarvojen asennosta ja osaat varautua ärsyttävän tehokkaasti sanattomaankin kritiikkiin. Puolusta itseäsi arvokkaasti äläkä alennu turhaan kinasteluun.

28.4.2015

Tänään tiedostat hyvin selvästi asiat, jotka kuluttavat kohtuuttomasti voimavarojasi. Tilanteen korjaaminen edellyttää selkeää kannanottoa, jonka tiedät hermostuttavan muita asianosaisia.

29.4.2015

Löydät tänään elämääsi jotakin hyvin arvokasta ja itsesi näköistä, mutta syyllisyys kurkkaa ikkunasta ja yrittää estää sinulta tämän kokemuksen. Älä anna muiden odotusten tai vaatimusten estää sinua vastaanottamasta sitä minkä tiedät itsellesi kuuluvan.

30.4.2015

Monenlaisia outoja kuvia ja visioita liikkuu nyt mielessäsi ja niillä on ihan tietty tarkoituksensa myös konkreettisessa elämässä. Älä odota mitään aikaan sidottuja valmiita tuloksia, vaan lähde tekemään ideastasi totta ilman aikataulua. Visioillasi on suuri toteutumisen mahdollisuus sitten aikanaan.

1.5.2015

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen ja tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja vaikkapa arpoja myyvällä kioskilla.

2.5.2015

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

3.5.2015

Ajatus saattaa olla lähes syväjäädytetyssä tilassa ainakin sellaisissa asioissa, joita teet ennemmin pakosta kuin omasta halustasi. Moni suunnittelemasi asia on vaarassa kariutua ankaraan vastustukseen tai ihmeellisiin väärinkäsityksiin, mikäli et ole ollut aidosti sanojesi ja tekojesi takana.

Rapu

27.4.2015

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.

28.4.2015

Ihan kaikki ei tänään mene niin kuin pitäisi, mutta sinua sen ei pitäisi juurikaan koskettaa. Sisimmässäsi tiedät mistä tässä ongelmassa on kysymys ja voit jättää sen kaikessa rauhassa toisten hoidettavaksi.

29.4.2015

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla josta ainakin itse tiedät nauttivasi.

30.4.2015

Älä yritä päästä minnekään pelkän järjen ääntä kuunnellen, sillä tämän ajan mahdollisuus on nimenomaan vaistomaisessa valinnassa. Anna kehollesi ja alitajunnallesi lupa kuljettaa sinua sinne sun tänne lähimpien päivien aikana. Löydät tällä tavalla monia uusia mahdollisuuksia toteuttaa luovuuttasi.

1.5.2015

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, niin asia kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, niin unohda koko juttu.

2.5.2015

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin tähän asti. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi.

3.5.2015

Auktoriteetit ovat nyt liikkeellä ja saattavat yrittää jotain sinunkin pääsi menoksi, mutta nyt on syytä pysyä lujasti omassa totuudessasi. Sinulla on joku kinkkinen asia selvitettävänä lähipäivien aikana ja voit olla varma, että juttu mutkistuu melkoisesti, ellet hoida sitä kuntoon.

Leijona

27.4.2015

Tunteesi kuohahtavat yllättävän helposti tilanteissa, joissa koet jonkun arvostelevan mielipiteitäsi. Koeta säilyttää malttisi niin olet vahvoilla. Koko elämä olisi tarkoituksetonta, ellei sinulla olisi omaa ainutlaatuista näkökulmaa asioihin.

28.4.2015

Joku yrittää ehkä kaataa päällesi sellaista vastuuta, johon sinulla ei ole mitään osuutta. Palauta määrätietoisesti asiat oikeaan järjestykseen ja palauta pallo sinne mistä se sinulle heitettiin.

29.4.2015

Joku tapaamasi ihminen ilahduttaa sinua puheillaan ja näkemyksellään. Saat vahvistusta omille tunteillesi. Ota neuvot sydämeesi ja osoita hänelle kiitollisuutesi tästä tapaamisesta.

30.4.2015

Mikäli tunnet jonkinlaista voimattomuutta tai tarkoituksettomuutta elämässäsi niin nyt tulet oivaltamaan mistä se johtuu. Ikään kuin sumuseinä katoaisi silmiesi edestä ja paljastaisi sinulle totuuden nykyisestä tilanteestasi sekä työpaikalla että kotona ja ihmissuhteissa. Ongelmat ovat korjattavissa.

1.5.2015

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

2.5.2015

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi.

3.5.2015

Monien muiden joutuessa pulaan antamiensa lupausten toteuttamisessa, on sinulla ihan vastakkainen energia vallalla ja kaikki, mitä suunnittelet tai päästelet puolihuolimattomasti suustasi, tuntuu onnistuvan. Käytä tätä sinulle toimivaa aikaa hyväksesi ja vie tietoisesti ideoitasi eteenpäin.

Neitsyt

27.4.2015

Uskalla puuttua asioihin, jotka tänään painavat mieltäsi. Kohtaamalla pelottavan tilanteen otat ensimmäisen askeleesi kohti oikeata ratkaisua. Elämä ja sen sisältämät tunteet ovat aina totta, eikä niissä todellisuudessa ole mitään pelättävää.

28.4.2015

Turhantärkeät auktoriteetit ottavat tänään päähän niin voimakkaasti, että et malta olla laukomatta takaisin, mikäli joku uskaltautuu arvostelemaan tekemiäsi ratkaisuja. Hermostuminen on kuitenkin merkki omasta epävarmuudestasi, joten viisainta olisi jättää mekkalointi kokonaan väliin.

29.4.2015

Tämä on niitä päiviä, jolloin läheisissä ihmissuhteissa saattaa esiintyä tavallista voimakkaampia ristiriitoja. Vaatimustasosi toista ihmistä kohtaan on ajoittain aivan liian korkealla vain siksi, että et osaa elää omaa elämääsi.

30.4.2015

Luovat energiasi ovat täydessä valmiudessa ja innostus ohjaa sinua toteuttamaan joitakin kokonaan uusia puolia itsestäsi. Uskalla heittäytyä sinulle tarjottaviin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin pelkoa tuntematta. Tulet löytämään uusia, erittäin hyödyllisiä henkisiä kykyjä itsestäsi.

1.5.2015

Ota asiat rauhallisesti vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi..

2.5.2015

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä.

3.5.2015

Ajatus ei välttämättä kulje niin kuin pitäisi ja sanomista voi tulla monestakin tekemästäsi asiasta. Tänään ei silti kannata alkaa kinaamaan kenenkään kanssa, sillä olet vastakkain vain oman ajatusenergiasi kanssa. Kannattaa miettiä, oletko tekemisissä kokonaan sinulle kuulumattomien asioiden kanssa.

Vaaka

27.4.2015

Tunteet ovat tänään sanoja voimakkaampia. Älä yritä selittää mieltäsi painavia asioita järkevästi. Kerro miltä sinusta tuntuu ja tee se minkä itse koet nyt tärkeäksi niin asiat loksahtavat kohdalleen.

28.4.2015

Ajaudut mukaan johonkin lievään valtataisteluun, joka ei varsinaisesti kuulu sinulle. Kannattaa vetäytyä ajoissa pois tulilinjalta, vaikka panokset ovatkin varsin vaatimattomia.

29.4.2015

Jollain sinulle tärkeällä henkilöllä ilmenee tänään sellaisia henkilökohtaisia ongelmia, joissa sinulla on mahdollisuus auttaa häntä eteenpäin omiin kokemuksiisi nojaten.

30.4.2015

Olosi saattaa tuntua hiukan ristiriitaiselta, sillä alitajuntasi ohjaa sinua aivan muualle kuin mihin omasta mielestäsi olet pyrkimässä. Anna nyt luovuudelle tilaa päivittäisessä elämässäsi ja vapauta itsesi rutiiniaikataulusta. Uskalla toimia hetken mielijohteesta ja huomaat kuinka hyvin päivä istahtaa pulkkaan.

1.5.2015

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti mitä tänään haluat ja se on sinun.

2.5.2015

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

3.5.2015

Kun toisilla tuntuu ajatus pätkivän, niin sinulla se kulkee sitäkin vilkkaammin ja saat helposti selvitettyä omiesi lisäksi muidenkin asioita. Saturnus ja Merkurius ovat hyvissä kulmissa merkkiisi ja siksi pystyt muotoilemaan asiasi oikealla tavalla. Tämä on hyvä aika sopimuksille ja uusille suunnitelmille.

Skorpioni

27.4.2015

Et osaa tänään olla varma tunteistasi ja sorrut liian helposti selittelemään tekemisiäsi. Selitykset eivät kuitenkaan toimi. Selitys on aina oman totuuden muokkaamista toiselle sopivaksi, jolloin itse asia muuttuu kokonaan toiseksi. Ole siis hiljaa.

28.4.2015

Stressaantunutta energiaa ja väsymystä on tänään ilmassa. Joku saattaa hermostua sinulle aivan aiheetta. jos pystyt säilyttämään malttisi, on elämäsi oikein hyvällä mallilla.

29.4.2015

Hetkellinen melankolia ja surumielisyys ovat merkkejä tarpeestasi hiljentyä katselemaan elämää omasta tilanteestasi käsin. Nämä tunteet ovat arvokkaita oppaita matkalla kohti itsesi rakastamista eikä niissä ole mitään negatiivista.

30.4.2015

Jotkut ideat nousevat niin vahvoina esille ettet pääse niistä millään eroon ennen kuin suostut tekemään jotain konkreettista niiden hyväksi. Luota vahvaan intuitioon ja lähde avoimin mielin toteuttamaan niitä asioita, jotka elämä näinä päivinä eteesi tuuppaa. Niistä tulee olemaan paljon iloa myöhemmin.

1.5.2015

Tiedät että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa tapahtumaa itsellesi.

2.5.2015

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

3.5.2015

Joku tärkeä asia pitäisi hoitaa ihan lähipäivien aikana, mutta etpä oikein halua saada selville, että mikä ihme se oikein olisi. Eipä ihme, sillä tämän jutun selvittämistä olet vältellyt kaikin mahdollisin keinoin jo jonkin aikaa. Kun asia valkenee, niin pistä toimeksi. Kaikki hoituu yllättävän kivuttomasti.

Jousimies

27.4.2015

Joudut tänään tavalla tai toisella selvittelemään muitten keskinäistä erimielisyyttä. Sano rohkeasti todellinen mielipiteesi, vaikka joutuisit loukkaamaan parasta ystävääsi. Vain aito näkemyksesi auttaa asiassa eteenpäin.

28.4.2015

Sinun päätöksiäsi ja ratkaisujasi ei kannata asettaa tänään kyseenalaiseksi, ellei halua aikaansaada kunnon kädenvääntöä kanssasi. Pidä vaan puolesi, mutta tee se rauhallisesti.

29.4.2015

Tiedät oikein hyvin mitä tänään haluat elämältä ja saatat jopa tuntea pienen uhmakkuuden käyttäytymisessäsi. Älä anna alitajuisen pelkosi toisen reaktioista estää sinua tekemästä sitä minkä juuri tänään koet itsellesi tärkeäksi.

30.4.2015

Voimakkaat mielikuvat tulevista haasteista aiheuttavat sinulle päänvaivaa ja vaativat huomiota osakseen. Tänään on hyvä aika harrastaa sen verran meditaatiota, että pystyt ainakin hetken aikaa keskittymään täysipainoisesti mieltäsi askarruttavaan seikkaan ja tekemään jotain sen eteen.

1.5.2015

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ota vastaan kaikki mahdollinen apu jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

2.5.2015

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä..

3.5.2015

Sinulle yritetään ehkä syöttää satuja jossakin merkittävässä asiassa, mutta tänään eivät mene palturipuheet läpi sitten niin millään. Toisaalta saatat itsekin joutua myöntämään, että joku lupaamasi asia ei millään toteudu sovitussa ajassa tai sovitulla tavalla. Uskalla kunnioittaa sitä miten asiat nyt ovat.

Kauris

27.4.2015

Älä ole liian kohtelias, mikäli koet jonkun loukkaavan sinua aiheettomasti. Puutu loukkaukseen selkeästi ja pidä kiinni omasta näkemyksestäsi. Tunteesi eivät valehtele ja oikeudentuntosi on tänään kohdallaan.

28.4.2015

Erilaiset kiistat ja väittelyt ovat osa tämän päivän luonnollista energiaa. Voit ottaa niihin osaa lähinnä huumorimielessä ja pilke silmäkulmassa, sillä olet nyt jollain tavalla tilanteen yläpuolella.

29.4.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus mielenkiintoiseen tuttavuuteen, jos vain maltat hetkeksi hellittää vauhtiasi ja pysähtyä keskustelemaan sinulle ennestään etäiseksi jääneen ihmisen kanssa.

30.4.2015

Olet hyvin selkeässä luovassa mielentilassa ja sille tulisi antaa riittävästi tilaa ohjata sinua jonnekin minne et muuten tulisi lähteneeksi. Kukaan ei aseta todellisia esteitä tiellesi ja tarvittavat, tavallisesta poikkeavat ratkaisut on lopulta helppo tehdä. Ensimmäinen horjahdus on silti tehtävä itse.

1.5.2015

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa moodi blues iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen..

2.5.2015

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

3.5.2015

Joku sinua innostava asia tuntuu saavan siivet alleen asioiden järjestyessä yllättävällä tavalla. Pidä silti jalat maassa. Ihan kaikki ei onnistu sinun tai ystäviesi suunnitelmien mukaisesti. Asetat helposti odotuksesi liian korkealle, kun kaikki näyttää hyvältä. Malta siis mielesi ja vältyt suuremmilta pettymyksiltä.

Vesimies

27.4.2015

Enemmän tai vähemmän töksähtelevä keskustelutyylisi ei tänään suosi minkään tason tärkeitä neuvotteluita tai yhteisiä suunnitelmia, joten koeta nyt pitää suusi supussa etenkin silloin kun haluat osoittaa jotakin sormella.

28.4.2015

Alitajuntasi ajaa sinua ottamaan voimakkaasti kantaa johonkin lähelläsi tapahtuvaan väittelyyn, vaikka asia ei millään tavalla kuuluisi sinulle. Mielipiteesi on kuitenkin tärkeä, joten kerro se avoimesti molemmille osapuolille.

29.4.2015

Hetkellinen ahdistava tunne vaatii sinua tänään selvittämään jonkun keskeneräiseksi jääneen asian kumppanisi tai läheisesi kanssa. Pelko hänen reaktioistaan tekee lähestymisen vaikeaksi, vaikka mitään todellista pelättävää ei ole. Itsehän sinä päätät elämästäsi.

30.4.2015

Väsymys iskee tänään ankarasti kaikkeen tylsään ja tekemiseen ja joudut kulkemaan jonkinlaisessa usvassa, kunnes törmäät yllättävään ongelmaan, joka pakottaa sinut katsomaan totuutta silmiin. Pettymys on ehkä päällimmäinen tunne, mutta oikealla asenteella löydät nopeasti uuden ja paremman suunnan.

1.5.2015

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

2.5.2015

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, niin tänään on yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

3.5.2015

Olet harvinaisen selkeällä tuulella ja tiedät tarkalleen mitä pitää sanoa tai kirjoittaa kulloinkin eteen tulevassa tilanteessa. Käytä tätä sanailun suurta lahjaa tietoisesti hyväksesi lähipäivien tilanteissa. Huomaa miten saat asiat järjestymään juuri haluamallasi tavalla vain puhumalla suoraan ja sydämestä.

Kalat

27.4.2015

Ole tänään korva tarkkana, sillä olet herkkä kuulemaan rivien välistä mitä ystäväsi tai kumppanisi sinusta ajattelevat. Reagoit kuhunkin sitten sen mukaan mitä tunnelmia hän sinussa herättää.

28.4.2015

Ota rohkeasti kantaa tänään esille tuleviin erimielisyyksiin. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Et ehkä pysty välttämään toisen osapuolen loukkaantumista, mutta se on pieni hinta elämisen oikeudesta.

29.4.2015

Tänään sinua tuntuvat kiehtovan juuri sellaiset asiat, joihin et syystä tai toisesta pääse osallistumaan. Älä syytä ainuttakaan toista ihmistä tästä tilanteesta, sillä kukaan heistä ei päätä sinun aikataulustasi. Jos päättää, niin olet hukassa elämäsi kanssa.

30.4.2015

Visioita ja ideoita pukkaa pintaan niin että heikompaa hirvittää. Älä sinä kuitenkaan hirvittele, sillä ajatuksesi ovat täysin toteuttamiskelpoisia, vaikka et itsekään vielä voi tietää miten niiden kanssa tulee jatkossa menetellä. Tärkeintä onkin vain lähteä liikkeelle ja katsoa tulokset sitten myöhemmin.

1.5.2015

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti

2.5.2015

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia vaan täysillä mukaan siihen mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

3.5.2015

Turhat puheet on nyt kielletty ja viisainta olisikin pitää suu mahdollisimman hyvin herran nuhteessa. Tällaisena päivänä ei kannata väitellä mistään asiasta kenenkään kanssa. Tee se minkä katsot aiheelliseksi antautumatta selittelyn upottavalle suolle, ja kaikki hoituu edes siedettävällä tavalla.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 24.-30.4.
Kuukausihoroskooppi 4/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X