Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2017: Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on runsain mitoin velvollisuuksia. On aika pistää asiat tärkeysjärjestykseen. Kotiin liittyvät talousasiat hoituvat suhteellisen helposti. Jos taas pyörität omaa yritystä tai olet perheen pääasiallisin elättäjä, sinun kannattaa suosia säästämistä tuhlailun sijaan.

Teksti:
Cassandra Nye, Suomennos Suvi Ruotsi
Kuvat:
Ulla Sainio

Sinulla on runsain mitoin velvollisuuksia. On aika pistää asiat tärkeysjärjestykseen. Kotiin liittyvät talousasiat hoituvat suhteellisen helposti. Jos taas pyörität omaa yritystä tai olet perheen pääasiallisin elättäjä, sinun kannattaa suosia säästämistä tuhlailun sijaan.

Rakkautta on ilmassa. Tunnet varmasti läheistesi antaman tuen ja osaat arvostaa sitä. Matkat tai muutot kannattaa ajoittaa lähitulevaisuuteen.

Hyvinvointi

Kotona viihtyvänä ihmisenä osaat nauttia tästä vuodesta täysin siemauksin. Saat myös paljon iloa luonnossa liikkumisesta, koska osaat sopeutua luonnonrytmeihin.

Olet syvämietteisellä tuulella, ja se saa sinut paneutumaan myös terveellisten elämäntapojen eli tasapainoisen ruokavalion ja liikunnan tuomiin hyötyihin. Vältät yleiset sudenkuopat, jos tarkkailet muita ja otat opiksesi heidän tekemistään virheistä.

Päättäväinen itsekuri auttaa vastustamaan kiusauksia. Kun pysyt positiivisena ja rakastat vartalosi vaalimista, osaat kyllä edetä oikeaan suuntaan. Ulkoasun kohentaminen piristää myös mielialaasi, vaikka muutokset eivät olisikaan tarpeellisia. Älä huoli, vaikka muut eivät huomaisi mitään. Tärkeintä on, että itse tiedät, mitä olet tehnyt.

Työ

Keväällä on aika etsiä ja luoda kestäviä ihmissuhteita. Osa ravuista muuttaa uuteen kotiin tai vaihtaa työpaikkaa. Suojelunhalusi ei aina kulje käsikädessä kunnianhimosi kanssa. Nyt on kuitenkin tärkeintä asettaa kotiasiat etusijalle, jotta vältyt väärinkäsityksiltä.

Kesän aikana saadut kehut työpaikalla saavat sinut ymmärtämään, kuinka paljon taitojasi arvostetaan. Keväällä ja kesällä saat tarjouksia sekä ystäviltä että alasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, mihin päätät tarttua. Vaikka valitseminen on vaikeaa, tukeudu mieluummin käytännönläheiseen järkeesi kuin hellämielisyyteesi.

Rakkaus

Keväinen rakkaudentulva houkuttelee sinut esille kuorestasi. Älä anna menneisyyden kokemusten pilata mahdollisuuksiasi solmia syvempi suhde mahdollisesti jonkun sinua vanhemman henkilön kanssa. Rakkaudenasioissa pitää uskaltaa olla avoin ja ymmärtäväinen.

Jos keskityt elämään nykyhetkessä, pystyt selättämään epäonnistumisen pelkosi. Onni suosii rohkeaa. Kalat ja leijona tarjoavat iloista ja haasteellista intohimoa, mutta valitse vaaka, jos kaipaat tukea ja ymmärrystä. Muista kuitenkin, että vaikka et tuntisi ymmärtäväsi jotakuta, sinun ei tarvitse luovuttaa hänen suhteensa.

Kohokohdat

Romantiikalle on parhaiten tilaa erityisesti huhtikuussa, elokuussa ja lokakuussa. Usko, että olet juuri niin viehättävä kuin miksi sinua kehutaan. Joidenkin mielestä olet jopa taianomaisempi kuin itse osasit kuvitella.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Oinas (20.3.–19.4.): vuosi 2017
Härkä (20.4.–20.5.): vuosi 2017
Kaksonen (21.5.–20.6.): vuosi 2017
Leijona (23.7.–22.8.): vuosi 2017
Neitsyt (23.8.–22.9.): vuosi 2017
Vaaka (23.9.–22.10.): vuosi 2017
Skorpioni (23.10.–21.11.): vuosi 2017
Jousimies (22.11.–20.12.): vuosi 2017
Kauris (21.12.–19.1.): vuosi 2017
Vesimies (20.1.–18.2.): vuosi 2017
Kalat (19.2.–19.3.): vuosi 2017

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

X